上一頁下一頁
發新話題

剛遇到超嘔心的核突男..

收藏  |  訂閱
216  44.6k

引用:
原帖由 bradwinyeung 於 2009-8-18 12:01 AM 發表 查看引用來源

搭個傘先...
通常都係d靚女先會冇人撩...因為個個男人都認為靚女實係好多伴侶...so先唔敢同唔會出手
bty, nice to meet you...
唔知搭傘成唔成功呢?! 哈哈
我講緊........搭咩傘呀!!!

講笑姐............

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-18 12:03 AM 發表 查看引用來源

我講緊........搭咩傘呀!!!

講笑姐............
對唔住囉~~~唔搭傘...搭嗲得唔得先?!
wakaka...bty, nice to meet you too

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 11:59 PM 發表 查看引用來源

點on9法???
例如$XX 2件貨....冇得單買........個客問點解唔pack埋2件貨咁賣

我答:呢件貨有二三十幾隻款.....每款幾個color.....每個color 有3個size~冇可能pack埋一齊ga wor (笑)

引用:
原帖由 bradwinyeung 於 2009-8-18 12:05 AM 發表 查看引用來源

對唔住囉~~~唔搭傘...搭嗲得唔得先?!
wakaka...bty, nice to meet you too
搭啦....搭啦....
夠4個開枱啦 !!

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-18 12:06 AM 發表 查看引用來源

搭啦....搭啦....
夠4個開枱啦 !!
好呀...呢位小姐想打廣東牌, 大陸牌定台灣牌呢?! ccccc

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-18 00:02 發表 查看引用來源

haha...總有1個PM係你身邊~~~~
知道啦!:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-8-18 12:05 AM 發表 查看引用來源

例如$XX 2件貨....冇得單買........個客問點解唔pack埋2件貨咁賣

我答:呢件貨有二三十幾隻款.....每款幾個color.....每個color 有3個size~冇可能pack埋一齊ga wor (笑)
低B ........
你同佢講........可以pack埋2件貨咁賣架
不過等我地冇乜生意先啦.....

引用:
原帖由 bradwinyeung 於 2009-8-18 12:07 AM 發表 查看引用來源

好呀...呢位小姐想打廣東牌, 大陸牌定台灣牌呢?! ccccc
我係先生 !!!!!!!:') :smile_35: :smile_19: :smile_24:

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-18 12:07 AM 發表 查看引用來源

知道啦!:smile_o05: :smile_o05:
等緊你覆呢........:smile_o05: :smile_o01:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-18 12:08 AM 發表 查看引用來源

我係先生 !!!!!!!:') :smile_35: :smile_19: :smile_24:
oh~~~sorry~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆