上一頁下一頁
發新話題

送多個post比我愛人,我既大肚回憶錄

收藏  |  訂閱
181  16.2k

引用:
原帖由 Qmepls 於 2009-8-16 03:04 AM 發表 查看引用來源

^^知道知道,留番自己慢慢enjoy都好既:smile_44:
唔係咁講既,只係唔想打咁多字姐:smile_o01:

多謝分享,每個人都有美好的回憶,有時真是分不出那"情深緣淺"的事...:smile_13:

引用:
原帖由 caac4u 於 2009-8-16 12:46 PM 發表 查看引用來源
多謝分享,每個人都有美好的回憶,有時真是分不出那"情深緣淺"的事...:smile_13:
有時或者只是個夢

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-15 09:18 AM 發表 查看引用來源

呢句野唔應該同我講,我既故事只有好小,而且已經過去,

唔係開心既回憶整本記錄黎做咩呢?

我愛玩,我係個鍾意床度主動既人,唔代表

我係要sp,雖然我地開頭發展係比較奇怪,

不過後來係玩出真感情既,希望你 ...
真是好多人都唔會明呢個感覺, 沒有好感,怎樣去做? 能一起這麼久,會只是為sex? 有一個女網友同我講 (是經驗), 如果可能同一個人上多過4次床,而又知可以繼續的,那個男人才不只是為sex...
要去使一段"情"結束, 會不心痛嗎? 只是為sex的人...會了解嗎?

引用:
原帖由 caac4u 於 2009-8-16 12:52 PM 發表 查看引用來源

真是好多人都唔會明呢個感覺, 沒有好感,怎樣去做? 能一起這麼久,會只是為sex? 有一個女網友同我講 (是經驗), 如果可能同一個人上多過4次床,而又知可以繼續的,那個男人才不只是為sex...
要去使一段"情"結束, 會不 ...
所以呢個人係第一個比我鬧既人

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-15 09:14 AM 發表 查看引用來源

多謝你呀,我信冇男人會再呃我既,因為有你地保護我:smile_o05:
圖圖媽護衛1號報到:smile_o15:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 02:08 PM 發表 查看引用來源
圖圖媽護衛1號報到:smile_o15:
多謝你呀VINCENT:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 02:09 PM 發表 查看引用來源

多謝你呀VINCENT:smile_o05:
唔駛客氣:smile_o12: 但係圖圖唔鍾意男人喎我係咪要say good bye吖:smile_o06:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-16 02:13 PM 發表 查看引用來源
唔駛客氣:smile_o12: 但係圖圖唔鍾意男人喎我係咪要say good bye吖:smile_o06:
圖圖唔鍾意男人,但係圖圖媽咪男女性朋友都咁鍾意麻:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 02:22 PM 發表 查看引用來源

圖圖唔鍾意男人,但係圖圖媽咪男女性朋友都咁鍾意麻:smile_o01:
多謝媽咪好鬼TOUCH:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆