上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.2k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-8-10 12:52 AM 發表 查看引用來源

美好一 Q 的回憶............................

埋藏心中, 雖然可歷久如新

不竟, 你卻付出了很多......................

take care ~~
好多謝你呀,你一直支持我我好感動:smile_o09:

引用:
原帖由 eric_kw.yeung 於 2009-8-10 01:06 AM 發表 查看引用來源
祝你成為堅強好媽媽
好多謝你,我會架啦:smile_o05:

引用:
原帖由 天使藍特別版 於 2009-8-10 02:22 AM 發表 查看引用來源
太長.淨係睇左頭.同尾!無興趣知道中間既事
只能講一句
加油.支持妳!唔好放棄!:smile_34:
多謝晒你:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-10 02:47 AM 發表 查看引用來源

好多謝你呀,你一直支持我我好感動:smile_o09:
生命不只是一塊倒後鏡...........:smile_13:

更是一塊............放大鏡
放大你的力量和愛, 向前看.......去照顧圖圖......

Love yourself, be strong

引用:
原帖由 wcday 於 2009-8-10 03:04 AM 發表 查看引用來源

生命不只是一塊倒後鏡...........:smile_13:

更是一塊............放大鏡
放大你的力量和愛, 向前看.......去照顧圖圖......

Love yourself, be strong
有你地個個咁支持我,我一定會堅強既:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
見咁多人想知我同a先生其實係咩關係,我而家開估埋啦,佢其實係圖圖個親生爸爸,不過係生圖圖

之前我地已經分開左,呢個回憶隨住我打埋呢個post會永遠係我腦海內清除

當我知道自己唔會同a先生長久之後,我決定比左最 ...
好正呀......:smile_o12:

堅強:smile_38: 堅強:smile_38:

GOOD MORNING 圖圖媽:smile_o15: 今曰都係熱,煱加落雨!如果出街要注意吖!開工喇:smile_o07: see you later

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-8-10 03:43 AM 發表 查看引用來源

好正呀......:smile_o12:
多謝支持:smile_o05:

引用:
原帖由 咸水佬 於 2009-8-10 03:51 AM 發表 查看引用來源
堅強:smile_38: 堅強:smile_38:
而家既我堅強左好多架啦:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆