上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.9k

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 10:51 PM 發表 查看引用來源

點解叫derek要好多野講?

究竟叫derek有咩咁特別?:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:
WECLOME BACK DEREK 哥:smile_38:  點解:smile_41:   其實我都唔知架:smile_41:  人云亦云囉:smile_30:

至於點解小紅要找DEREK:smile_41:  應該唔係追債既:smile_30:  自己問佢啦:smile_38:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 10:51 PM 發表 查看引用來源

究竟叫derek有咩咁特別?:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:
DEREK:smile_o06:
小紅:smile_38:

引用:

我地講下笑咋.....你唔好見怪呀......:smile_o05:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-7 10:37 PM 發表 查看引用來源
DEREK 哥,你返泥啦!  最多我唔笑你地啦:smile_42:

再唔返泥,紅紅TONIGHT昏唔著呀 :smile_38:
笑無問題,但可唔可以講下叫derek有咩咁大吸引力?:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-7 10:46 PM 發表 查看引用來源
睇定d先.........:smile_44:

啤梨仔:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
睇咩定吖, 我見你p佢,佢冇入, 我再p佢, 叫佢黎:smile_o06:
點知又遇唔到, 重要比人笑佢, 我肯定佢都唔會再黎:smile_o03:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-7 10:54 PM 發表 查看引用來源
我代佢地講唔好意思,你可以唔使理佢地.........
你可以隨時入黎同樓主傾計架
唔緊要,我而家入一個post傾計,同埋無咁多時間係度的,只係見樓主同另一位兄台誠意拳拳,入來拜會

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-7 10:55 PM 發表 查看引用來源

DEREK:smile_o06:
小紅:smile_38:
小紅應該知道左架喇:smile_o01:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 10:57 PM 發表 查看引用來源

唔緊要,我而家入一個post傾計,同埋無咁多時間係度的,只係見樓主同另一位兄台誠意拳拳,入來拜會
我通知左樓主架喇,佢好快會到:smile_o13:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-7 10:54 PM 發表 查看引用來源

WECLOME BACK DEREK 哥:smile_38:  點解:smile_41:   其實我都唔知架:smile_41:  人云亦云囉:smile_30:

至於點解小紅要找DEREK:smile_41:  應該唔係追債既:smile_30:  自己問佢啦:smile_38:
呢到個個都人云亦云,最後就不知所云架喇:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-8-7 10:55 PM 發表 查看引用來源

笑無問題,但可唔可以講下叫derek有咩咁大吸引力?:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:
傳說中, DEREK有無窮吸引力:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆