上一頁下一頁
發新話題

應成BCM,而家送個REPORT比佢,我同A先生既美好回憶(1)

收藏  |  訂閱
495  28.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

我都系呀~喂喂,我系成徵果面開左post呀~
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10285321&extra=page%3D1
得閒黎坐下啦~
遲d先啦,因為而家湊住圖圖多數msn炸,個衰仔而家開始頑皮:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:28 PM 發表 查看引用來源

遲d先啦,因為而家湊住圖圖多數msn炸,個衰仔而家開始頑皮:smile_o08:
好呀~bb仔系咁架啦~佢識曳你至開心呀~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:27 PM 發表 查看引用來源

原來就系個仆街杏加長........
佢條粉人又想點呀......唔好再黎果套啦......
過兩日傾.......再唔系你pm我講住先....
佢到而家仲敢搵我,

唔pm你啦,等你打比我慢慢講:smile_o09:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:28 PM 發表 查看引用來源

好呀~bb仔系咁架啦~佢識曳你至開心呀~
佢而家15-16磅啦,我估你見到佢唔信佢得3個半月大:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:28 PM 發表 查看引用來源

佢到而家仲敢搵我,

唔pm你啦,等你打比我慢慢講:smile_o09:
下????你點解唔小爆佢至收線,再唔系一打黎就飛去留言...
睇你講乜春~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:29 PM 發表 查看引用來源

佢而家15-16磅啦,我估你見到佢唔信佢得3個半月大:smile_o08:
咁西利~:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:31 PM 發表 查看引用來源

下????你點解唔小爆佢至收線,再唔系一打黎就飛去留言...
睇你講乜春~
佢係msn搵我呀,佢敢打比我先算:smile_o01:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-6 12:32 PM 發表 查看引用來源

咁西利~:smile_35: :smile_35: :smile_35:
你仲未出門口咩?:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-6 12:26 PM 發表 查看引用來源

佢地唔用套係因為覺得爽d麻:smile_o16:
又唔諗下女仔既感受
d男人知唔知有d女仔係唔可以食避孕藥同打避孕針
包包我就係其中一個...
醫生話如果包包食避孕藥同打避孕針既話
真係可能會死快d

好想問下..真係可以上網識到網友出去的嗎:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆