上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.5k

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-7-31 10:05 PM 發表 查看引用來源

d人未遇過就唔信,聽講舞場好多呢d師奶
係呀,我都認識左2個C9,有次本來一個人係深圳揼骨,過關時遇到佢地,原來佢地都係去,我隨口叫佢地不如一齊LA,點知佢地立刻答應,初初佢係大堂按腳都冇咩野,只係見到對腳都仲幾白幾靚,入到房按按下佢地要推油,我聽到都唔係好信,望過去,佢地件上衫已經除左伏左係床上,成個白滑背脊比我睇晒,等D技師走左,我走埋去同其中一個吹水,(另一個訓左),佢冇留意佢件衫未著好,中門大開,到佢發現時仲話我仲咩唔提佢,打左我一野.哈哈

引用:
原帖由 greatriverhk 於 2009-7-31 11:29 PM 發表 查看引用來源
其實我都明...
呢樣野.....比老婆走光...益人.....可能真係睇到個老公好興奮...
我以前都唔係,見到老婆走光冇可能好似而家咁!但唔知幾時轉左性,開始要找尋新刺激,開始時仲係老婆提出

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-8-1 12:41 AM 發表 查看引用來源

每對夫婦 / 情侶之間的愛如何表達和維繫, 只得一種方法嗎?
難道除了所謂 "客觀" "普遍" 的方式被視為 "正常" 以外, 其他方法都是 "唔正常" 嗎?

再講, 一對夫婦 / 情侶他們如何相處和維繫感情, 又影響到其他人 ...
唔知係咪相處左成十幾二十年感覺變淡,尤如白開水!自從老婆提出以呢種方式找尋刺激,我地又好似重拾情趣!而且發覺老婆越黎越姣就越有女人味 正如wrxgc8哥所講,我地而家用左另一方式維繫,呢d唔知可唔可以講因而擦出新火花呢 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 springpocket 於 2009-8-1 12:51 AM 發表 查看引用來源
支持...你出埋落去...加油
多謝!我會繼續

引用:
原帖由 vierichow 於 2009-8-1 01:19 AM 發表 查看引用來源
我諗妳老婆俾人搞
你仲興奮
或者會架!可能有朝一日,如果玩到咁激,首先係老婆是否接受先得,唔會勉強:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-8-1 03:13 AM 發表 查看引用來源
開埋私竇,賣系啦

又有錢賺,又滿足到你
咁又唔得呀!咁咪即係叫老婆做雞

呢邊又有個新post喎.
支持下先, 繼續追看

引用:
原帖由 dratigpan 於 2009-8-1 08:12 AM 發表 查看引用來源
係呀,我都認識左2個C9,有次本來一個人係深圳揼骨,過關時遇到佢地,原來佢地都係去,我隨口叫佢地不如一齊LA,點知佢地立刻答應,初初佢係大堂按腳都冇咩野,只係見到對腳都仲幾白幾靚,入到房按按下佢地要推油,我聽到 ...
跟住有冇下文呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-8-1 09:32 AM 發表 查看引用來源
呢邊又有個新post喎.
支持下先, 繼續追看
多謝支持先

試過一路扑野一路拎住部手機影相,老婆都唔知幾撚hidh,仲擘大隻西捧住隻lin比我影,影完仲一邊欣賞一邊抽插:smile_47: :smile_47:
事後仲將一d相放左落手機,唔覺意咁比d老友睇過,不過當然已經裁剪左個樣去,老婆仲問返我d老友睇完有乜反應添!其實分享都好多樂趣 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆