上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

回覆 108# 的帖子

咁嘥呀 ??

已經男少女多架啦喎.... 你出家 , 又少個男人...唉~~
可憐~~~:smile_o13:

有d肌肉...專一...冇不良嗜好 ...冇正當職業 , 唔煙小酒~~
同齡

引用:
原帖由 edmond0418 於 2009-7-28 12:43 AM 發表 查看引用來源

下:smile_14: .....點解有咁想法:smile_41:
那年忽然想嚐試出世既生活,想了很久還是決定要試吓!但最後都沒出家,主要係我不信鬼神,出家人都拜偶像的,既然我心中沒神,出家似乎有矛盾,所以就留在俗世自修!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

其實我一直有出世既思想,但肯定當不了真正的出家人的!

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 12:49 AM 發表 查看引用來源

那年忽然想嚐試出世既生活,想了很久還是決定要試吓!但最後都沒出家,主要係我不信鬼神,出家人都拜偶像的,既然我心中沒神,出家似乎有矛盾,所以就留在俗世自修!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哦...咁而家自修如何呀

引用:
原帖由 edmond0418 於 2009-7-28 12:51 AM 發表 查看引用來源

哦...咁而家自修如何呀
也沒甚麼大成果,我自知當不了真正出家人的,我想過出世既生活是因為討厭世俗人的俗氣和貪婪.....只希望可以率性而活,不受世俗小人所擾吧了!希望有朝一日可以過這樣的生活!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 01:00 AM 發表 查看引用來源

也沒甚麼大成果,我自知當不了真正出家人的,我想過出世既生活是因為討厭世俗人的俗氣和貪婪.....只希望可以率性而活,不受世俗小人所擾吧了!希望有朝一日可以過這樣的生活!:smile_30: :smile_30: :s ...
希望你成功啦

樓主如何界定正經即無不良嗜好定點??

不良嗜好 : 嫖 賭 飲..................果d囉..
或者有d人做d非法野呢~?~ 呵~

我唔煙唔酒呀嗎...:smile_o15:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 01:26 AM 發表 查看引用來源
不良嗜好 : 嫖 賭 飲..................果d囉..
或者有d人做d非法野呢~?~ 呵~

我唔煙唔酒呀嗎...:smile_o15:
樓主今日看了多少帥哥相呀?選出冠軍未呀:smile_41: 公布出來聽聽吧!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 01:35 AM 發表 查看引用來源

樓主今日看了多少帥哥相呀?選出冠軍未呀:smile_41: 公布出來聽聽吧!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
太多選懌啦,我估仲未選得惦:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆