上一頁下一頁
發新話題

叫鴨仔遊記

收藏  |  訂閱
122  25.1k

引用:
原帖由 sillygirl120 於 2009-7-28 05:15 PM 發表

呢度d仔邊有d鴨咁好service呀?起碼外型同質素都好過呢度先啦!
雖然我無試過叫鴨,斷估人地d鴨訓練有素,功夫了得就緊架啦!
呢度d仔吹水就叻!
按我個名加我msn傾下,我幾大隻下面幾粗下,
加左我msn再傾,實會比一D驚喜你,加我再傾...

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-28 09:02 PM 發表
包月點計呀你果個?

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-28 09:02 PM 發表
包月點計呀你果個?

引用:
原帖由 tat777 於 2009-8-4 07:53 AM 發表

How much more desperate can you get??

引用:
原帖由 tat777 於 2009-8-4 07:53 AM 發表

加左我msn再傾,實會比一D驚喜,加我再傾...
Ching, 你當呢度係免費鴨場牙?:smile_13::smile_30::smile_30:

我係男...我都試過做..不過無收甘多...可能太後生叫唔到價

good post .support

記得帶袋.........:smile_15:

回覆 1# 的帖子

有無興趣可以考慮我

引用:
原帖由 samsamcarcar 於 2009-7-27 05:47 PM 發表 查看引用來源
好好笑.唔知邊度講起好.有時.我同幾個姐妹都會上大陸玩鴨仔.全程都唔過千.呢一個月都無喎.點解.個姐妹係香港搵一隻鴨仔.所以無同我地上囉.問問下.我約左出黎玩一晚.真係好特別.又好笑.27.8歲男仔.個樣ok啦.唔可以話靚 ...
我一樣做得晒佢做既野,而且唔使錢添,有無興趣?:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆