上一頁下一頁
發新話題

手指再一次了到潮吹..玩埋TOYS..high腳仔軟!

收藏  |  訂閱
731  42.5k

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-15 03:14 PM 發表 查看引用來源

普通相處先可以一世麻...唔通日日都可以咁 SWEET 咩...
SEX 好O既話已經證明你地夾啦...
等你下次出POST 架...
佢最近先肯講話想養我..haha..好sweet呀聽果陣..:smile_o09:

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-7-15 03:09 PM 發表 查看引用來源

其實 B, C - cup  , 唔係要睇埋條腰仔有幾幼咩?
咁多數女仔..上圍有睇頭都會有番少少肉既..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 03:15 PM 發表 查看引用來源

佢最近先肯講話想養我..haha..好sweet呀聽果陣..:smile_o09:
依睇黎好事近WOR....加油呀...
佢唔上心唔緊要..最緊要係對你一個真心就好啦...
SEX 又合拍...係邊到搵...HAHA~~

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-15 03:20 PM 發表 查看引用來源

依睇黎好事近WOR....加油呀...
佢唔上心唔緊要..最緊要係對你一個真心就好啦...
SEX 又合拍...係邊到搵...HAHA~~
好事近haha...我好細個咋...
起碼拍到7年我先諗...:smile_o12:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 03:27 PM 發表 查看引用來源

好事近haha...我好細個咋...
起碼拍到7年我先諗...:smile_o12:
haha~~養就依家開始養...
7年後先咩LAW...都可以..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 02:59 PM 發表 查看引用來源

都唔一樣size我地..
包包勁過我好多架..
包包有C CUP架..:smile_47:
都唔夠大...
而且我又唔夠你Silm

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-15 03:31 PM 發表

都唔夠大...
而且我又唔夠你Silm
唔通你想做ecup 包by:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-15 03:31 PM 發表 查看引用來源

都唔夠大...
而且我又唔夠你Silm
你唔得咁講野架...:smile_o04:
c cup 已經好好.!!!!!!

ICE-CREAM 你PM我..你有CRAZY-GRIL 個男朋友咁叻先..
等我都POST 上網等 CRAZY-GRIL 羨慕返我先....haha

JOKE :smile_44:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

唔通你想做ecup 包by:smile_o05: :smile_o05:
咁我有朋友佢有F Cup...:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆