上一頁下一頁
發新話題

男仔請入!!小女子有事請教!!!

收藏  |  訂閱
170  12.4k

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 12:48 AM 發表 查看引用來源

尊貴EQ教官,極品EQ教官,視乎你的cup數,小心d人叫錯e-cup教官
:smile_44: 咁我又未去到e cup咁勁,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,亦唔想要:smile_27:

Sexy 衫,扮走光,比佢昅!

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-10 12:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 咁我又未去到e cup咁勁,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,亦唔想要:smile_27:
以前會覺得好勁,而家。。。哈哈,一街都係!!!

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-9 07:13 PM 發表 查看引用來源

男人,會希望從你身上得到:
1. 肉體快感,所以你要比他摸,比他舔,比他屌,比他過癮
2. 自尊感,所以你要讚他靚仔,有型,條野粗,屌得勁,技巧純熟
3. 征服感,所以你要告訴他你好鍾意同他做愛,他是呢個世 ...
真係好似幾得咁喎^^

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-9 09:37 PM 發表 查看引用來源

經常吸引成班男人扑的女人,唔算真正有吸引力
經常吸引同一男人扑的女人,才算真正有吸引力
55,,好同意!

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-10 01:03 AM 發表 查看引用來源

真係好似幾得咁喎^^
我呢個分析有曬理論基礎架!唔可以話係完美,至少會有女版友唔同意,但我夠膽講,你做到曬的話,一定掂!

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-9 10:42 PM 發表 查看引用來源

要吸引一個男人食一餐唔難,一餐半餐男人通常唔撿食
但樓主係想個男人餐餐都掛住食她啊!
所以我就係覺得咁先難...

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-10 01:04 AM 發表 查看引用來源

55,,好同意!
我記得,若干年前,我都已經成23,24歲,我父母都已經50幾,我竟然有晚隱約聽到他們房間傳出做愛的聲音。。。當時好感動,好開心爸爸媽媽咁恩愛!!!

引用:
原帖由 tanglanghang 於 2009-7-9 11:01 PM 發表 查看引用來源
想佢多啲同你做,最緊要眼夠淫,個樣好似發晒姣咁引誘佢..實得嘅:smile_47:
咁樣做唔會太cheap,,反而令佢唔會咁珍惜呢??

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-10 01:09 AM 發表 查看引用來源

所以我就係覺得咁先難...
其實好多版友都提過,除了sex,一定係溝通,關懷,愛
如果你bf只是focus on your body,想持久都幾難

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆