上一頁下一頁
發新話題

我都決定左要試下徵男朋友先

收藏  |  訂閱
206  3.1k

引用:
原帖由 sk03 於 2009-7-5 05:50 PM 發表 查看引用來源

咁你目前都系做尼一份工呀 ?
係呀

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-7-5 05:49 PM 發表 查看引用來源

世界上都唔係樣樣野都係付出=收獲咁架
但你唔付出就一定沒有收獲....

引用:
原帖由 浮標 於 2009-7-5 05:50 PM 發表 查看引用來源

好長,得閒再睇..thx
只係睇我 copy 的就 ok

引用:
原帖由 ercpang 於 2009-7-5 05:51 PM 發表 查看引用來源

係呀
咁你好似我地ge特首咁. 我會做好尼一份工.

引用:
原帖由 ercpang 於 2009-7-5 05:51 PM 發表 查看引用來源

係呀
其他股東對你有成見. 你一定辛苦啦..

引用:
原帖由 sk03 於 2009-7-5 05:52 PM 發表 查看引用來源

但你唔付出就一定沒有收獲....
同意, 六合彩都要去買先有得中

但其他野, 比較好呀... 讀書考試, 即使唔係一分耕耘一分收穫, 都成正比呀, 讀得越多一定越高分...
屋企人, 朋友, 總係你對人好, 人對你好...
唯獨是愛情...
女仔仲再慘D, 男仔追女仔都話終有一天感動你, 女仔要追一個唔中意你既男仔, 追一世都追唔到...

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-7-5 05:51 PM 發表 查看引用來源

我有人buy..但d(老細)好無良:smile_30:
我份工都好忙:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 sk03 於 2009-7-5 05:53 PM 發表 查看引用來源

咁你好似我地ge特首咁. 我會做好尼一份工.
我其實 buy 佢呢一句, 我唔知佢本人知唔知呢句說話背後責任很重大

引用:
原帖由 ercpang 於 2009-7-5 05:56 PM 發表 查看引用來源

同意, 六合彩都要去買先有得中

但其他野, 比較好呀... 讀書考試, 即使唔係一分耕耘一分收穫, 都成正比呀, 讀得越多一定越高分...
屋企人, 朋友, 總係你對人好, 人對你好...
唯獨是愛情...
女仔仲再慘D, 男 ...
又未必掛. 女追男應該易好多好多...

引用:
原帖由 sk03 於 2009-7-5 05:55 PM 發表 查看引用來源

其他股東對你有成見. 你一定辛苦啦..
依家公司裡面 ok, 無人對我有成見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆