上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-2 11:50 PM 發表 查看引用來源

點會咁易俾你估到:smile_o01:
可能我唔夠主動啦...點算呀...都話自己有缺點啦...^^...做個fd好嗎?
你地成日係度吹水架...

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 09:06 發表 查看引用來源

可能我唔夠主動啦...點算呀...都話自己有缺點啦...^^...做個fd好嗎?
你地成日係度吹水架...
咁你就要主動d啦:smile_o10:
基本上係日日係度既~

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-3 09:51 AM 發表 查看引用來源

咁你就要主動d啦:smile_o10:
基本上係日日係度既~
可能對自己冇咩信心...點主動法???

morning all

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 09:59 發表 查看引用來源

可能對自己冇咩信心...點主動法???
主動冇得教架bo~咩都主動d囉:smile_o10:
對自己點解會冇咩信心呢?

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-7-3 10:11 發表 查看引用來源
morning all
早晨呀:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-3 10:13 AM 發表 查看引用來源

主動冇得教架bo~咩都主動d囉:smile_o10:
對自己點解會冇咩信心呢?
夠晒50分了...夠分有咩玩架?....
可能自己性格問題...控制情緒方面唔係咁好...所以冇信心...有時又冇咩耐性...老實講...自己個樣係唔差...我只對呢方面有少少信心...認識我耐左...都會知我份人都唔差...我好肯幫人...會有同情心...我唔係講到自己好好...我知道有好多缺點...有冇興趣做朋友先?

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 11:30 AM 發表 查看引用來源

夠晒50分了...夠分有咩玩架?....
可能自己性格問題...控制情緒方面唔係咁好...所以冇信心...有時又冇咩耐性...老實講...自己個樣係唔差...我只對呢方面有少少信心...認識我耐左...都會知我份人都唔差 ...
夠分樓主就可以 pm 你~~ 問你出唔出席活動去玩下囉~~

其實做人最緊要有信心啦~~ 有信心就會識到朋友啦~~ 加油呀~~

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 11:39 AM 發表 查看引用來源

夠分樓主就可以 pm 你~~ 問你出唔出席活動去玩下囉~~

其實做人最緊要有信心啦~~ 有信心就會識到朋友啦~~ 加油呀~~
我驚喎...咩活動黎架...冇信心...我怕好悶...冇癮...一大班人架...有冇女仔架?...

引用:
原帖由 keung99999 於 2009-7-3 11:53 AM 發表 查看引用來源

我驚喎...咩活動黎架...冇信心...我怕好悶...冇癮...一大班人架...有冇女仔架?...
原本都係一隻尼搵食既餓狼:smile_o16: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆