上一頁下一頁
發新話題

又係老外搞到我透唔到氣

收藏  |  訂閱
420  35.9k

引用:
原帖由 dickychan2 於 2009-6-29 11:36 AM 發表 查看引用來源
tks for your sharing. 係公司睇你個post. 搞到我硬曬, 我諗我要等一陣,先咁去.............jump 水:smile_13:
哈! 真係? 你好鬼 sensitive 既啫!

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 05:47 PM 發表 查看引用來源

其實呢次都唔算刺激喇! 同 ex (呢個真係 chinese 喇) 仲激!:smile_44:
分享啦!?:smile_40:

引用:
原帖由 newsun08 於 2009-6-29 05:21 PM 發表 查看引用來源
你今次真是飽晒,次次同鬼佬做,下次同華人做,人地入左插緊,妳仲話快D入啦,仲等?
哈~咪串我喇! 邊有咁誇張呀....:smile_13:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 05:55 PM 發表 查看引用來源

哈! 真係? 你好鬼 sensitive 既啫!
我只不過係一個正常嘅男人啫:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-6-29 05:30 PM 發表 查看引用來源
打側入,又將你我隻腳放上佢膊頭,一定好 high喇!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
um...我諗我會斷氣....

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 05:46 PM 發表 查看引用來源

唔怪之得新聞都話個trend 係hk男ge找大6女仔...hk女ge找外籍男仔:smile_o10:
咪就係因為 d 男仔去哂搵大陸妹, 所以我要去搵鬼佬囉....:smile_13:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 06:00 PM 發表

咪就係因為 d 男仔去哂搵大陸妹, 所以我要去搵鬼佬囉....:smile_13:
係咩...:smile_13:
又唔見d 男仔去找鬼妹
定係你眼角高 ja:smile_45:

引用:
原帖由 dickychan2 於 2009-6-29 05:57 PM 發表 查看引用來源

分享啦!?:smile_40:
嗰時有 d 諗返起我都覺得激過頭...唔好教壞你地呀嘛:smile_30:

引用:
原帖由 dickychan2 於 2009-6-29 05:58 PM 發表 查看引用來源

我只不過係一個正常嘅男人啫:smile_30: :smile_30:
咁你就咪喺返工既時候睇喇嘛!:smile_30:
你知喇! 喺 office 硬左都冇人可以幫到你!

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 06:02 PM 發表 查看引用來源

係咩...:smile_13:
又唔見d 男仔去找鬼妹
定係你眼角高 ja:smile_45:
鬼妹咁大情大性講野又直接!
男人係鍾意 d 好鬼嗲嗰 d 架嘛! 係大陸妹先得架咋!:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆