上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.4k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-23 07:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

蒲蒲頭先!
我又收到風喎.....唔銀係攪d甘既野下....:smile_27:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-23 08:35 PM 發表 查看引用來源

我又收到風喎.....唔銀係攪d甘既野下....:smile_27:
收到咩風:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-23 08:47 PM 發表 查看引用來源

收到咩風:smile_41: :smile_41:
唉....暫時重唔想係度開名, 希望個位人兄,自動自覺攪返掂佢, 我已經病到七彩....唔想勞氣....:smile_o16:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-23 08:54 PM 發表 查看引用來源

唉....暫時重唔想係度開名, 希望個位人兄,自動自覺攪返掂佢, 我已經病到七彩....唔想勞氣....:smile_o16:
pm話我知發生咩樹啦咁!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-6-23 08:35 PM 發表 查看引用來源

收到咩風
我都想知:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-6-23 09:22 PM 發表 查看引用來源

收到咩風
我都想知:smile_30:
你應該知啦....

富豪酒店呢d咁既cheap場就唔好搞啦

引用:
原帖由 我阿憔係靠黐 於 2009-6-23 10:09 PM 發表 查看引用來源
係架...好cheap架....甘你又入黎呢個post? 難道你又係一樣甘cheap? :smile_o01:

引用:
原帖由 我阿憔係靠黐 於 2009-6-23 10:09 PM 發表 查看引用來源
每一個場都有人鍾意, 有人唔鍾意既, 不過依個 post 既人通常都鍾意去有錢佬玩, 睇來你唔會有支持者了 !

引用:
ching識唔識尊重下人呢!我覺得你重cheap,一d修養都無!:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆