上一頁下一頁
發新話題

CP浪漫花刀之夜..全包團費440人仔6月5,6,12,13日

收藏  |  訂閱
1.5k  48.0k

我都好想join, 唔知趕唔趕得切

引用:
原帖由 adol 於 2009-5-30 11:44 AM 發表 查看引用來源
有事未攪店,行吾開啊,好慘啊...

我行得開,實蹾你。
師兄 你今晚行唔行? 一齊丫, 我冇copy電話丫...

今次真係冇黎錯, 有「周秀娜」, 又有「Angelababy」:smile_38:
七月再黎過!

引用:
原帖由 hl929 於 2009-5-30 06:02 PM 發表 查看引用來源
今次真係冇黎錯, 有「周秀娜」, 又有「Angelababy」:smile_38:
七月再黎過!
講到好正喎:smile_o04:

引用:
原帖由 hl929 於 2009-5-30 06:02 PM 發表 查看引用來源
七月再黎過!
係真唔係呀:smile_41:
我一周年會去
唔知見唔見到呢:smile_41:
如果見唔到,我............:smile_13:

引用:
七月再黎過!
:smile_13: :smile_13: :smile_13:

點解我完全見唔到既

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-5-31 12:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13: :smile_13:

點解我完全見唔到既
你唔覺著白衫吊帶褲果個好似周秀娜?:smile_38:
似Angelababy果個係中段著黑色制服果個

引用:
原帖由 hl929 於 2009-5-31 12:35 AM 發表 查看引用來源

你唔覺著白衫吊帶褲果個好似周秀娜?:smile_38:
似Angelababy果個係中段著黑色制服果個
:smile_13: :smile_13:
我係新手好少睇女
白衫果個似就唔似
不過果樣唔錯囉

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-5-31 12:45 AM 發表 查看引用來源

我係新手好少睇女
白衫果個似就唔似
不過果樣唔錯囉
我既「有限公司」普通話搞到條女悶親:smile_42:

引用:
原帖由 hl929 於 2009-5-31 12:49 AM 發表 查看引用來源

我既「有限公司」普通話搞到條女悶親:smile_42:
:smile_14: :smile_14: :smile_14:
其實你係邊果
我都未知邊個係你
唔怪得果晚女飲到訓左
可能又係我既「有限公司」普通話搞到條女悶親
:') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆