上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-5 11:30 AM 發表
6月3日賽後老點你+6月6日賽前老點你
  好小何張2日賽事一齊講,但因為6月3日可以話冇咩好講,要講就講時房,佢d馬上次都好多人睇好(包括我),但跑場3場後我已經發覺唔對路,最後時房只係得隻馬王入p,其餘全數冇影,就 ...
天晚"無良"靜靜地起革命:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-5 11:30 發表
6月3日賽後老點你+6月6日賽前老點你
  好小何張2日賽事一齊講,但因為6月3日可以話冇咩好講,要講就講時房,佢d馬上次都好多人睇好(包括我),但跑場3場後我已經發覺唔對路,最後時房只係得隻馬王入p,其餘全數冇影,就 ...
aa兄! 我鍾意比你點, 還要係時房:071: , 我最愛嘅馬房:096:

aa兄! 記得第七場今晚交功課呀!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-5 05:07 PM 發表
aa兄! 記得第七場今晚交功課呀!
ok,收到:041:

6月6日 賽前老點你
  今晚賽次睇左好耐,只能夠搵到一場比較有興趣去投注,就係第4場,因為第4場暫時第1,2熱門係 3
業精於勤,12好爽, 但我對呢2隻馬都唔太睇好,如我估計冇錯,2隻最多得1隻有P,而我心水係 4威霸龍, 7馬必威,呢2隻馬大家都可能覺得都係快放馬,可能一出閘就鬥燒互相燒瓜左,但我自己就唔係咁睇,2隻馬都係快,但正常黎講馬必威會快好多,而威霸龍跑谷草1200其實唔係放頭馬,相反佢跟前守好位仲好跑,而暫時最熱個2隻對手,好爽排9檔,形勢冇上次咁好,業精於勤就係大後上馬,跟前dd都屎,2隻馬都唔係咁有利,我寧願捉2隻馬係前面走,一出閘就叫糊好過,所以今日心水就第4場 4威霸龍, 7馬必威 W/P 對碰,單 Q/QP搏下...:023:

一場一隻W/P+Q/QP心水 橙色代表覺得3甲好穩
第1場  2師兄出馬 Q/QP 3高達
第2場  7起得勁    Q/QP 2幸運吉祥  9盈峰
第3場  4駿冠       Q/QP 7沾沾自喜  8強中霸
第4場  7馬必威  4威霸龍
第5場  7心寶貝   
第6場  4快步速
第7場  4力奇福星  Q/QP 12鑽飾年代
第8場  6新通勝     Q/QP 4信寶

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 10:49 AM 發表
6月6日 賽前老點你
  今晚賽次睇左好耐,只能夠搵到一場比較有興趣去投注,就係第4場,因為第4場暫時第1,2熱門係 3業精於勤,12好爽, 但我對呢2隻馬都唔太睇好,如我估計冇錯,2隻最多得1隻有P,而我心水係 4威霸龍,  ...
依家落緊雨..如果今晚都有雨隻"威霸龍"就更好~~:131:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-6-6 11:34 AM 發表

依家落緊雨..如果今晚都有雨隻"威霸龍"就更好~~:131:
落唔落雨我都係咁睇,但落左就對後上馬會可能差小小,最好就一路落一路跑...:081:

aanunes 尊貴樓主:

hope you happy again, today win more.  

today buy little place. heheheehehee, :071:  :071:  :071:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-6 01:29 PM 發表
aanunes 尊貴樓主:

hope you happy again, today win more.  

today buy little place. heheheehehee, :071:  :071:  :071:
多謝,希望季尾我地一齊嬴多d抖暑..:036:

第7場  4力奇福星  Q/QP 2鑽飾年代

鑽飾年代 is 12 ah!

I like this PQ too, will try.    SUPPORT!  GanBaDe!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆