上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

n兄:131:

唔好咁開心熱氣o的o野,人人都經過支持出post:036:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-14 12:24 AM 發表

奧咸唔係

國我係重注左,唔好好似我咁,賭係無必贏既....我就快要打1834633:028:
3-0啦 :036:
我唔駛打1834633啦
有1.95 ....我想問LAM兄頭先回到幾倍?買得太早:071:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-14 03:00 AM 發表

有1.95 ....我想問LAM兄頭先回到幾倍?買得太早:071:  
你買左真係好似好多:096:有冇5位數字

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-14 03:00 AM 發表

回覆巴打....
我講既係參考賠率......:122:
2.09 (仲要係平/半)

我今晚都重注左國民 ..........  :071: :071:
原來好多巴打都支持佢 !!
but 另一趁 巴甲  法林明高就 ~~ :043: :043:
仲有場 山度士 ...............  2.6  gogogo :098:

:071: :071:  巴打無論人地點講你.... 我都永遠 十卜 你 :131: :131:

雖然唔係晚晚都上黎 ...........  but 一上黎必睇你心水 .....  !!

哈哈 ........  次次上黎你都會換左個大頭 !!

希望巴打你加油啦 ~  祝你長win 馬會 .........  推咩中咩 !:036:

:029:
早知單頭買華記同國仔啦..........
衰係大波波度

Congratulation !!!! 國民 又中,跟左 $500 x 1.95

多謝 nigelyyanki

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-14 03:03 AM 發表

你買左真係好似好多:096:有冇5位數字
無星期六輸左$5000
今日買番$5000姐:071:

回覆 #1190 nigelyanki 的帖子

咁你都唔係好狼姐,都唔使打1834633 la~:029:

夠我之前狼,八十幾分鐘,重重注卜落左個波膽

結果世@@擐漱Hla~:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆