上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.8k

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-13 02:38 PM 發表 查看引用來源
下半場故事:
我同靚女友人返到入去屋時,幾個男人馬上關電話,好似古古惑惑咁,三條友仲打量我同靚女,我同佢都知班男人有啲嘢,於是繼續飲下傾下,大概點幾兩點女友人的老公醉咗,於是佢哋推咗佢同靚女去咗其中一房瞓,得返大隻仔、老公同我,但大家都飲得唔少,所以我都好眼訓,就喺sofa 恰著咗,恰恰吓有人幫我按摩,好舒服,由頸、膊頭到背,我個人已放鬆曬去享受,直至好似被人除bra扣再按胸前,我就醒一醒,原來 ...
靚太好high好爽咁,自己係咁搓自己個美胸
唔知老公有沒有靜靜機錄音呢

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-13 02:38 PM 發表 查看引用來源
下半場故事:
我同靚女友人返到入去屋時,幾個男人馬上關電話,好似古古惑惑咁,三條友仲打量我同靚女,我同佢都知班男人有啲嘢,於是繼續飲下傾下,大概點幾兩點女友人的老公醉咗,於是佢哋推咗佢同靚女去咗其中一房瞓,得返大隻仔、老公同我,但大家都飲得唔少,所以我都好眼訓,就喺sofa 恰著咗,恰恰吓有人幫我按摩,好舒服,由頸、膊頭到背,我個人已放鬆曬去享受,直至好似被人除bra扣再按胸前,我就醒一醒,原來 ...
靚太好high好爽咁,自己係咁搓自己個美胸
唔知老公有沒有靜靜機錄音呢

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-11 04:53 PM 發表 查看引用來源
老公話我果日著得好誘人,佢同我按肩時成條腰同胸彎上前,大隻仔即時𥄫住.....其實我覺得我著得好密實先真,以下係老公偷影嘅lol

https://drive.google.com/file/d/ ... pR/view?usp=sharing ...
睇唔到靚媽!

引用:
原帖由 viewsonic 於 2019-2-13 10:39 PM 發表 查看引用來源

睇唔到靚媽!
密實得來好誘人

睇原硬晒,推返靚太上去先

引用:
原帖由 jfcs123 於 2019-2-19 12:53 PM 發表 查看引用來源
睇原硬晒,推返靚太上去先
你想推我上邊到呀?

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-11 04:53 PM 發表 查看引用來源
老公話我果日著得好誘人,佢同我按肩時成條腰同胸彎上前,大隻仔即時𥄫住.....其實我覺得我著得好密實先真,以下係老公偷影嘅lol

https://drive.google.com/file/d/1RXZ-OsB0Myb9ppeG9jRD61anoXhDvGpR/view?usp=sharing ...
元宵先摘下兩粒小藍莓 , 再吃黑芝麻包湯圓 ,抬頭望超大月亮:smile_34:

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-19 06:53 PM 發表 查看引用來源

你想推我上邊到呀?
天上的大

月亮

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-2-19 06:53 PM 發表 查看引用來源

你想推我上邊到呀?
推妳去邊都得啦,腰細波大唔難推既。咁妳想我點推妳先

Good day!! 好耐冇share 相.....

https://drive.google.com/file/d/ ... zQ/view?usp=sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆