上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.9k

引用:
原帖由 ctrctr 於 2018-7-11 04:19 PM 發表 查看引用來源
今日去左樓上師兄介紹水山豆頁街,唔知係咪加左價60分鐘$450,上到去同老闆講做60分鐘推油,點知話冇要90分鐘,咁難得來咪照去。地方係正,好有泰國風,有熱油按摩,好舒服,有咸味但我冇要。如果想有泰國感覺直得一試咁,但價錢就。。。。 ...
請問係咪90分鐘就6魚左右果間🙏

引用:
原帖由 iammememama 於 2018-7-12 03:09 PM 發表 查看引用來源

請問係咪90分鐘就6魚左右果間🙏
係,不過要咸味好貴,唔知係新來所以亂開價定一向要咁多魚先得。要問下樓上師兄。

引用:
原帖由 ctrctr 於 2018-7-13 09:21 AM 發表 查看引用來源

係,不過要咸味好貴,唔知係新來所以亂開價定一向要咁多魚先得。要問下樓上師兄。
一向都咁令貴!

引用:
原帖由 ctrctr 於 2018-7-13 09:21 AM 發表 查看引用來源

明白,但係貴得嚟值唔值先?

本人抱著當年哥倫布嘅精神,再次喺灣仔 頭岳岳。
見大有隔離粥店上面有間泰按,又試吓。
入𨋢途中有個廿幾歳,喺付近返工的OL又係去,oh.......咁十成又係正骨。
環境真係唔錯,有泰國 Spa 嘅感覺。
泰泰技師廿幾,樣唔錯,手骨唔夠力,我療咗佢好耐都格手,得少少咸 (泰式一般的袋袋邊)。
埋單 $512 / 90分鐘。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-7-13 05:34 PM 發表 查看引用來源
本人抱著當年哥倫布嘅精神,再次喺灣仔 頭岳岳。
見大有隔離粥店上面有間泰按,又試吓。
入𨋢途中有個廿幾歳,喺付近返工的OL又係去,oh.......咁十成又係正骨。
環境真係唔錯,有泰國 Spa 嘅感覺。
泰泰技師廿幾,樣唔錯,手骨唔夠力,我療咗佢好耐都格手,得少少咸 (泰式一般的袋袋邊)。
埋單 $512 / 90分鐘。 ...
果然係勇敢的冒險家,謝包交。 師兄你點樣嘗試療佢好多次,但佢又點格你手?

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2018-7-14 06:38 AM 發表 查看引用來源

果然係勇敢的冒險家,謝包交。 師兄你點樣嘗試療佢好多次,但佢又點格你手?
都係不停果兩句
You are very beautiful 
You look very sexy
隔褲摩 pat pat 就ok,伸手入去就比佢格手。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-7-13 01:01 PM 發表 查看引用來源

一向都咁令貴!
骨錢同咸菜錢差不多1比1是正常

有無九龍城泰骨推介
正骨水都可以
我見到1x1有廣告嗰幾間
試過一間城×道
環境清淨 一對一 200單鐘 純按
可vas但唔值 所以純按算 性價比尚可

引用:
原帖由 活潑的弟弟 於 2018-7-14 01:38 PM 發表 查看引用來源
有無九龍城泰骨推介
正骨水都可以
我見到1x1有廣告嗰幾間
試過一間城×道
環境清淨 一對一 200單鐘 純按
可vas但唔值 所以純按算 性價比尚可
C Hing ,

什麼是 VAS?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆