上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

唔洗簡單複雜化架大家
有運動咪就可以飲啤酒汽水,一個獎勵自己既方法
有output就可以有input. 咁型爸講得咁開飲啤酒,正常諗係有做運動
HAHA,我尋日都偷偷飲左半支汽水..............實在係正,但無飲一段日子,飲返正常,好似又幾甜.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 11:51 AM 發表 查看引用來源

我睇返,今日800米頭600我都普通速度,尾200就爆佢.
但我手錶係唔識同我量800米要幾多時間.
手機仲衰,跑到黑畫面時,我跑完800米按開機再按返個apps再才可以按到停,所以其實每次都勁唔方便.

講開傷,我右膝蓋而 ...
手錶唔可以running mode?
我就咁係隻錶到按制
開始同完結咁
仲匚田以set lap distance,佢會自動計你跑幾耐要幾多時間咁,帶錶就係有呢到方便

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 11:54 AM 發表 查看引用來源

HAHA,我尋日都偷偷飲左半支汽水..............實在係正,但無飲一段日子,飲返正常,好似又幾甜.
俾少少獎勵自己,會無咁寡架
不過我唔鍾意汽水,我通常會買枝紅豆雪條之後沖完涼食。特別好味

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

師妹想要咩抽插圖先?
細佬我識水彩,水墨同原筆掃描.
水彩就睇妳鐘意用大碌定細碌既......筆,佢亦有分長粗幼毛,而且因為彩色,係花式方面可以好多變,通常一次可以轉好多姿勢.我指筆風.而效果就會好唔同架.
至於 ...
你果然花款多又夠實力⋯哈哈

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-10 08:56 AM 發表 查看引用來源
係呀,其實又唔算太熱,但濕濕地無訓得咁好。開左冷氣,d細路都好訓d。
我本身就好怕熱,好容易就瞓到成身汗,所以好慘㗎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 12:00 PM 發表 查看引用來源

手錶唔可以running mode?
我就咁係隻錶到按制
開始同完結咁
仲匚田以set lap distance,佢會自動計你跑幾耐要幾多時間咁,帶錶就係有呢到方便
我就係唔明囉.
激死我,我手錶同手機分開計.手錶既running mode最少要1KM,我跑800米所以佢計唔到囉.
手機佢會提我已完成一半,同仲有100米完成,我就可以去爆.
但跑完最抵死係個時間唔會停繼續計,我要開機開APPS去熄鬼佢架.
定我唔識用呢......講完自己都覺低能.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-10 12:07 PM 發表 查看引用來源

你果然花款多又夠實力⋯哈哈
其實學畫係好靜好專注既藝術黎架.
我認真既時間連我自己都驚架:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-10 09:17 AM 發表 查看引用來源

直頭演奏級
講到演奏級,應該好多師兄好喜歡㗎喎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 12:38 PM 發表 查看引用來源

其實學畫係好靜好專注既藝術黎架.
我認真既時間連我自己都驚架:smile_34::smile_34:
我記得中學有個同學本身好有天份
我見佢畫既人像素描簡直好靚好似
師兄,你讀書個陣既呃錢科咪好高分囉
好慚愧囉⋯我完全無藝術天份⋯

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-10 07:20 AM 發表 查看引用來源

係就好喇! 但我未試過。>
咁快d試下,要話我地知個結果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆