上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.1k

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-11 07:30 PM 發表 查看引用來源

除非 攞晒去買銀 番幾番 :smile_34:

不然 幾十萬 都唔係好 COME 使:smile_19:

通常搵開錢既 都洗快DD

可能得廿個炸

應該趁後生搵定未來廿年既錢 :smile_34::smile_13:
無論佢講既係真定假~總之講我就同佢講左架喇~佢鍾意點做就點做啦:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 09:33 AM 發表 查看引用來源

無論佢講既係真定假~總之講我就同佢講左架喇~佢鍾意點做就點做啦:smile_35:

南島,好似都幾病,要再加抗生素。

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-11 01:44 PM 發表 查看引用來源

女人仔~~宮心計呀
床上功夫比女人擒住。。男人好難走得甩:smile_13:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-11 07:56 PM 發表 查看引用來源

囡囡開花結果是.天方夜譚的事, 我明.

人就係......唔到盡頭.唔會放手......傷心+ 死心..同唔見"觀才" 唔流淚 !!

有時你越叫佢唔做.......佢偏向虎山行....

有時命運 '''.該點就會點 !!!!

就等 ...
我們只可以客觀地分析事情既經過~當然最終決定權在於當事人~但至少我們做了我們應該做既事了:smile_35:

早晨!   追Post追到氣咳:smile_35:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-11 09:09 PM 發表 查看引用來源
龍E有船就上船啦~:smile_o12:禾都係貢...要岩FEEL先巧反~:smile_o05:
輝哥~吾係話上就上架~仲要好多野配合到先得架:smile_44:

後生仔比心機工作~搵到錢就大把女沉你啦~:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-12 09:46 AM 發表
早晨!   追Post追到氣咳:smile_35:
禾都係咁話!早晨,師兄!

引用:
原帖由 golftin 於 2011-5-12 09:42 AM 發表

南島,好似都幾病,要再加抗生素。

我雀得要打吊針會有效 d !四環加青霉素啦!先做皮下測試!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-12 09:44 AM 發表 查看引用來源
床上功夫比女人擒住。。男人好難走得甩:smile_13:
一路聽mp3,一路切,不會受她叫聲影響

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-11 10:35 PM 發表 查看引用來源
仆街...又要睇e生...岩岩上qq見到之前熟到上過佢屋企玩過一晚果個sn姐姐...傾左幾句...聲稱返左鄉下...但係傾多一陣...突然冇再回...過多陣...重off埋....心入面又亂諗...係咪昆我...其實轉左埸...去左上鐘???點算:s ...
輝哥~吾駛理佢做緊咩既~真又好假又好~最緊要知道自己想點先~千祈吾好比佢牽住走呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆