上一頁下一頁
發新話題

預告第六回-BLACK(夠100推薦出~)EP II-8妹與果醬先生 -第五回-粉紅色初体驗 P.1有圖

收藏  |  訂閱
3.0k  75.3k

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-3-6 11:45 PM 發表 查看引用來源

不過我返到黎都要做返按摩師
預左架啦~~~~
慢慢按~~~按按下又驚按到阿嫂出哂水嗌頂唔順喎~~:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:46 PM 發表 查看引用來源

冇$$丫........:'):'):'):')
宜家notebook 唔係好平架咩

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:47 PM 發表 查看引用來源

預左架啦~~~~
慢慢按~~~按按下又驚按到阿嫂出哂水嗌頂唔順喎~~:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
按膊頭同頸有水出???

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-3-6 11:47 PM 發表 查看引用來源
宜家notebook 唔係好平架咩
嗯...不過我冇記錯的話...PHOTOSHOP好似都用好多位...
我唔想拖慢部腦:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:48 PM 發表 查看引用來源

嗯...不過我冇記錯的話...PHOTOSHOP好似都用好多位...
我唔想拖慢部腦:smile_13::smile_13::smile_13:
無錯,係一路用一路食哂你部機D 位:smile_30:

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2011-3-6 11:48 PM 發表 查看引用來源

按膊頭同頸有水出???
有汗水架嗎~~~:smile_34::smile_34::smile_34:
不過驚你愈按愈落姐:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-3-6 11:49 PM 發表 查看引用來源
無錯,係一路用一路食哂你部機D 位:smile_30:
咁恐怖

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:50 PM 發表 查看引用來源

咁恐怖
係啊,其實好多software 都係咁,佢要記憶妳做過既野呀嘛

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-6 11:49 PM 發表 查看引用來源

有汗水架嗎~~~:smile_34::smile_34::smile_34:
不過驚你愈按愈落姐:smile_47::smile_47:
唔會..係都我出汗

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-3-6 11:51 PM 發表 查看引用來源
係啊,其實好多software 都係咁,佢要記憶妳做過既野呀嘛
咁又係....所以....如果換電腦都可能換返DESKTOP會方便D...:smile_35::smile_35::smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆