上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.8k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 01:59 PM 發表 查看引用來源

尼典知架:smile_o03::smile_o03:
:smile_o08: 家陣d女有幾多個識煮嘢蝕喎~~

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 02:01 PM 發表 查看引用來源

禾一向都好錫禾眼前果个架:smile_o05::smile_o05:
係好多個,包括女友,家人同朋友等等,知道嗎:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-25 01:59 PM 發表 查看引用來源

食飽就好喇,記得珍惜眼前人呀:smile_o06:
龍e你今日演咗未呀?:smile_o11:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 02:01 PM 發表 查看引用來源

禾一向都好錫禾眼前果个架:smile_o05::smile_o05:
不過你眼唔定呢~~成日四圍望~~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:04 PM 發表 查看引用來源

龍e你今日演咗未呀?:smile_o11:
演左朱古力奶扇吾扇呀:smile_o13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-25 02:06 PM 發表 查看引用來源

演左朱古力奶扇吾扇呀:smile_o13:
:smile_o04: 點解唔演酒喎

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:04 PM 發表 查看引用來源

講真我女友煮野唔差.....窮學生喺外国唔想虐待自己, 唯有鑽研廚藝:smile_o10::smile_o10:

引用:

禾識煮野蝕喎...唔係講笑...幾近添...:smile_o05: 次次去CAMP禾都一定係包煮哂果個...所以我永遠都係最受歡迎果個...:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-25 02:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 點解唔演酒喎
你估個個都好似你咁日日一定要吸收酒精咩...D女就日日都要精姐...:smile_o11:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-25 02:09 PM 發表 查看引用來源

講真我女友煮野唔差.....窮學生喺外国唔想虐待自己, 唯有鑽研廚藝:smile_o10::smile_o10:
唔識煲老火湯喎:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆