上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 失樂園 於 2009-7-19 04:08 AM 發表 查看引用來源

哈~咩血先??口水流俾你睇嘛...!
仲有邊度wo:smile_o01: 緊係..........鼻血
做咩望到我就流口水:smile_o14:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 04:11 AM 發表 查看引用來源

仲有邊度wo:smile_o01: 緊係..........鼻血
做咩望到我就流口水:smile_o14:
唔知呀...你吸引掛...哈哈哈:smile_47:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-19 04:09 AM 發表 查看引用來源
你睇唔到個註冊日期架咩:smile_45:
雖然你個舊d..但睇分都多過你啦:smile_39:
:smile_o08: 3年wo
即係你起碼21歲:smile_o01:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-19 04:10 AM 發表 查看引用來源
係時間訓喇...各位好夢:smile_40: :smile_43:
好行夾唔送喇:smile_o03:

引用:
原帖由 失樂園 於 2009-7-19 04:13 AM 發表 查看引用來源

我岩岩打錯呀...係見到你流口水呀...
我都改左:smile_o01:
做咩見到我就流口水:smile_o04:
我你都岩:smile_o14:

唔知會唔會掛到3點後呢:smile_o03: 發夢好喇:smile_o03:

引用:
原帖由 失樂園 於 2009-7-19 04:13 AM 發表 查看引用來源

唔知呀...你吸引掛...哈哈哈:smile_47:
:smile_o04: 我改你又改wo
我wo...你都岩:smile_o03:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-19 04:15 AM 發表 查看引用來源
唔知會唔會掛到3點後呢:smile_o03: 發夢好喇:smile_o03:
有機會係紅黑雨既:smile_o13:

再見be姐&失樂園...
比人迫熄機
訓喇:smile_o01:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 04:16 AM 發表 查看引用來源

有機會係紅黑雨既:smile_o13:
唉~佢3點前落我都要仆返公司:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆