上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.4k

引用:
原帖由 bb009 於 2009-9-1 06:26 AM 發表

呢隻野有左都幾年喇:smile_o08: ....叫"洋蔥頭"....唔可愛咩....:smile_o10:

佢仲有好多表情架:smile_o06: ....不過discuss冇啫ma:smile_o03:
有幾年咁耐咩?一D都唔可愛個樣好克我憎,都係中意黃臉人多D

引用:
原帖由 bb009 於 2009-9-1 06:23 AM 發表

我咪係林生囉:smile_o11: :smile_o11:
林生,邊位呀你?:smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-1 06:28 AM 發表 查看引用來源
有幾年咁耐咩?一D都唔可愛個樣好克我憎,都係中意黃臉人多D
我有個fd好耐豬前就已經成日用佢(msn),都有幾年喇....真係....

佢唔可愛咩....我覺得都ok呀,妳唔係鐘意白種人多d咩:smile_o11:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-1 06:29 AM 發表 查看引用來源
林生,邊位呀你?:smile_30:
小姓:林

單字:狗

小姐...妳又點稱呼呀
:smile_o01:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-31 11:26 PM 發表
你係咪果D著貼身TEE短牛仔褲牛仔裙帶CAP帽打扮?
Haha, 我地岩唔岩玩架,好保守架我
放工未會甘打扮咯
玩多D就open嘎啦

D相好sexy  :smile_13:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-31 12:08 PM 發表
通常上黎覆完就走:smile_30:
下次要企定定比我搜完身先比走

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-31 12:10 PM 發表 查看引用來源
我呢D外國生活既,first name行先:smile_30:
好呀咁妳家下用返妳既方法先
返來hk過返中國人既生活就要叫返我魯公仔架啦

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-29 02:16 PM 發表 查看引用來源
呢套真係我咁多套中最貴,不過又係唔係真係咁貴啦,一千鬆少少。
除左著白色衫,我都會著呢套。因為白色衫會現哂花:smile_14:
著係你身上, 真係有d model feel , d相你自己影架... 好專業咁喎
你D bra真係好鬼正斗 , 件件都唔少野 ,  喱士我超鍾意..睇都流晒口水 ,
可惜D相太細張 ,:smile_13:  . .唔夠清楚, 野度扣左d分...哈哈

p.s. 如果佢都好似你果d款式, 咁就好勒 ....
即刻食慾大增.... 可惜佢冇....:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆