上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 35)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2/7/2009 02:45 發表 查看引用來源

搵人暗我訓:smile_24: :')
咁教練"暗"你瞓啦~:smile_o05:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 02:47 AM 發表
咁教練"暗"你瞓啦~:smile_o05:
你有人等你暗啦:smile_24: :')

引用:
原帖由 kjill39 於 2/7/2009 02:46 發表 查看引用來源
好鬼悶...
都係閃去睇marco fu...........
阿鬼.. 一陣如果阿be搵我我再聯你.....

閃一陣....:smile_43: :smile_43:
我都睇緊...:smile_o01:
好呀...:smile_o07: 阿蕉~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2/7/2009 02:48 發表 查看引用來源

你有人等你暗啦:smile_24: :')
咁佢而家瞓咗嘛~:smile_o06:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-2 02:44 AM 發表 查看引用來源

嗯.....奶就冇...餅乾就有:smile_13:
咁你平時放工放幾點?:smile_41:
我份工比較自由. 搞掂 d 野就 ok.  忙既時候就辛苦 d, 通頂都 5 奇. 仲經常都會.

不過 ....   鬼 5 係鍾意即興架咩 ....   到時 一 call 即到就可以喇. :smile_o12:

引用:
原帖由 zest1818 於 2009-7-2 02:49 AM 發表

我份工比較自由. 搞掂 d 野就 ok.  忙既時候就辛苦 d, 通頂都 5 奇. 仲經常都會.

不過 ....   鬼 5 係鍾意即興架咩 ....   到時 一 call 即到就可以喇. :smile_o12:
丫...你又知喎...:smile_13: ....咁你係咪識佢架?佢搵到你架喇可?

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 02:46 AM 發表
睇吓點~:smile_o02:
仲唔訓 :smile_o02:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-2 02:45 AM 發表 查看引用來源
旺角~:smile_o01:
good 呀 ....   旺角我多數去 皇雀會 (女人街果間).  n u ?

引用:
原帖由 zest1818 於 2/7/2009 02:49 發表 查看引用來源

我通常都係夜晚打多~~:smile_o01:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-7-2 02:46 AM 發表 查看引用來源
好鬼悶...
都係閃去睇marco fu...........
阿鬼.. 一陣如果阿be搵我我再聯你.....

閃一陣....:smile_43: :smile_43:
再見啦...........衰婆:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆