上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 30/6晚♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

仲有平日有無限唱kln城係真, 6:00唱到通頂:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 11:00 PM 發表 查看引用來源

觀塘女士優惠, 星期日至4, 晚上12後免人頭費, 但女士至少正價叫一杯飲品:smile_45:
去觀塘??????

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 23:00 發表 查看引用來源

觀塘女士優惠, 星期日至4, 晚上12後免人頭費, 但女士至少正價叫一杯飲品:smile_45:
30號星期2喎~
咁佢意思係要12點後去先會free人頭??

HI~~
臨訓前..入黎  say 個 Hi :smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 11:02 PM 發表 查看引用來源

阿恩話我知的
我只可以有2樣
1. 12點前返到屋企
2. 唔返去, 當去camp, 第2日早上~中午返去

如果我半夜3更返去, 會俾人殺, 咁我會寧願唔去:smile_o08:
禁12:00番去, 我睇下有無人飲酒, 30/6假期前,咩優惠都無, 去番灣仔啦:smile_38:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 11:06 PM 發表 查看引用來源

30號星期2喎~
咁佢意思係要12點後去先會free人頭??
sorry假期前席唔可以:smile_45:
佢意思係1200am先去唱女士免人頭
我俾人頭包2杯差唔多, 洗咩12禁夜去唱, 傻概:smile_30:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-22 11:03 PM 發表 查看引用來源
去觀塘??????
假期前席, 全部限時:smile_38: :smile_38: :smile_38:
無優惠:smile_22:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 11:02 PM 發表 查看引用來源

阿恩話我知的
我只可以有2樣
1. 12點前返到屋企
2. 唔返去, 當去camp, 第2日早上~中午返去

如果我半夜3更返去, 會俾人殺, 咁我會寧願唔去:smile_o08:
你平時同我們1;00都得架:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 11:12 PM 發表 查看引用來源

假期前席, 全部限時:smile_38: :smile_38: :smile_38:
無優惠:smile_22:
咁算LA~~~

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-22 11:14 PM 發表 查看引用來源
咁算LA~~~
我決定左先食野先, book 9:00唱(3個小時)唔飲酒
你們想啦:smile_39:
係佢到食都係3個鐘:smile_39:
除非飲酒, 黎就通知我,唔通知我就算
我睇下係銅鑼灣食咩, 我就一定唱架啦:smile_40:

歡迎任何人仕pm我,特別會飲酒:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆