上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-29 04:45 PM 發表

距就正常啦。。。。
去吉厦門診部O甘远。。。
我惊你仲未行到去就已经系天桥底罢着个亮位训啦。。。
不如我帮你介绍间近小小既啦。。 ...
D女醫師靚唔靚女架:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 joe鮑 於 2008-8-29 04:57 PM 發表
D女醫師靚唔靚女架:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
认你选啦。。。。。

差唔多喇~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-29 04:45 PM 發表

距就正常啦。。。。
去吉厦門診部O甘远。。。
我惊你仲未行到去就已经系天桥底罢着个亮位训啦。。。
不如我帮你介绍间近小小既啦。。 ...
天橋底要預訂,那么隨便有位

引用:
原帖由 joe鮑 於 2008-8-29 04:57 PM 發表
你今晚返去睇住啊卡同啊月啦

引用:
原帖由 joe鮑 於 2008-8-29 04:36 PM 發表
飲到嘔白泡:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
Pizza:smile_30: :smile_30:

50 mins later starting go.

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-8-29 05:30 PM 發表

天橋底要預訂,那么隨便有位
放心。。。一定唔同你争。。。。

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-29 06:07 PM 發表

放心。。。一定唔同你争。。。。
沙湾如此多娇,
令无数英雄迳折腰,
数醉猫/风云人物..............还看天朝....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-8-29 06:12 PM 發表

沙湾如此多娇,
令无数英雄迳折腰,
数醉猫/风云人物..............还看天朝....:smile_30: :smile_30:
呵呵。。。
今晚夜少少到果班就全部都系既啦。。。
去晚太子果边先过来。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆