上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-14 12:33 PM 發表 查看引用來源

我發覺如果唔大貪的話, 係馬場係可以揾到啖食, 好似天下為攻食得出的話, 下面只有幾隻馬可以接寶:

猛闖係最直接
石磨因旗袍間接-由石磨演變為海嵐
大叔與條亞摩同條菜關係
大少大笑肥文-鑽飾傳奇(文 ...
隻帝聖休咁耐初出、咁落飛法、打死都吾信!
收衫又一隻休好耐去左二手處初出!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-14 12:47 PM 發表 查看引用來源

隻帝聖休咁耐初出、咁落飛法、打死都吾信!
收衫又一隻休好耐去左二手處初出!
比亞嬸玩到殘時既法官律師團隊歸隊馬, 照睇亞拉肯上有情風, 呢隻唔會上卦! 同晚都有三隻係食, 唔係領航, 海之逃.

呢隻死肥佬、前次我三隻w欠佢、上次31倍偷襲露底!今次又会惹飛!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-14 01:42 PM 發表 查看引用來源
呢隻死肥佬、前次我三隻w欠佢、上次31倍偷襲露底!今次又会惹飛!
七上2W2第二, 一第三, 成功率係非常之高.

阿爺現時推行一帶一路和睦之行, 互相互利, 將中國技術發揚光大, 應該慳好多特工費用, 有左一紙協議, 無往而不利, 可以好容易打好關係, 伸出友誼之手, 問美國佬點頂.

其實肥仔金唔係咁殘, 已經係夠肥, 重要裝凶作勢, 大義滅親, 有咁狠做到咁狠, 搞到好似同阿爺對作幹呢一招屎橋, 問美國佬點頂. 誰知美國佬八年一屆輪流玩攻策(係定律), 選個無章法之人上台, 重要勢凶夾狠, 大家鬥大鬥凶, 又問肥仔金點頂.

阿爺重醒, 一早叫震英哥快快落台, 揾個林鄭上台對台菜, 計相根本係無得比. 一個眼仔碌碌, 一個似賢妻良母師奶咁款.

老舉馬經係免費, 無收費, 意在秉承地球老祖在世上萬物放下一代傳一代的程式, 在討論區分享些少心得, 希望初哥入門有些少啟示, 唔洗被人帶著遊花園.  討論區不是甚麼英雄地, 各師有各法, 最重要係有心分享心得, 不為名, 不為利.  老舉意在馬友在賽前練習一下個腦, 用有邏輯去分析每場賽事, 唔一定要賭, 意在練腦, 起碼到老時都有個譜. 因為香港人大部份係中國人, 一定要學習中國歷史, 尤其是儒道墨法四大學派思想. 所以任何一派都各有各精彩, 只不過無一派導人賭博這一科.

老舉馬經之一

超越界限, 能跳出框架夠生動
聞其言而知其人, 聞其味而知會死人
老氣横秋, 寒飛傷養在豬場
害人之馬不可逃,防人之心不可無

1紅衣優駿 2勇冠多 3海之濤 4霸氣 5得德仔 6君子精神
7喜菜 8常豐裕 9澤心星 10創意寶 11櫻花戰士 12料事如神

老舉馬經之二

八仙前傳, 呂癌堅心求道, 終能成仙(係港幣)
月上柳梢頭, 狂歡通宵到達旦, 天跌當被冚
思量無計翻身出,事到頭來惹事非, 自有黃昏背才來
一指神通闖西環, 西控兩制心不通

1天胆 2心有靈犀 3糖黐豆 4白玉凱旋 5富貴榮華 6天工駿駒
7常旺財 8頌義 9無敵劍俠 10烈風小子 11豐益善 12幸運贏贏

咁快出左啦!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-15 11:16 AM 發表 查看引用來源
咁快出左啦!
係唔洗等報紙已經有題目, 可以入插埋騎練名都得架! 因為有科學.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆