上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

回覆 #1169 ox9 的帖子

3個都OK架,做咩唔要?:smile_41:

引用:
原帖由 popoff 於 2007-8-28 01:49 PM 發表
本人玩QQ都5年了,到而家真系睇到化晒!總之一句講晒,同網上嘅人吾好太放個心落去,只抱着玩得一日過一日就算了,現實同幻想始终两回事。你睇吾化就只會自己辛苦,我终於接受呢的現實 ...
平常心,當做朋友聊,不要一開始就上心就可以了

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-28 15:36 發表
3個都OK架,做咩唔要?:smile_41:
都冇咩特別原因既,你當我一時睇佢唔順超~~:smile_30: :smile_30:

P.S.我冇掂過架~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-28 03:56 PM 發表

都冇咩特別原因既,你當我一時睇佢唔順超~~:smile_30: :smile_30:

P.S.我冇掂過架~~:smile_38: :smile_38:
攞黎攝時間夠好啦~:smile_30:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-28 17:50 發表

攞黎攝時間夠好啦~:smile_30:
咁你想收留邊件姐~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-28 08:23 PM 發表

咁你想收留邊件姐~~:smile_30: :smile_30:
等你留番做後備啦,多謝晒~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-28 21:43 發表

等你留番做後備啦,多謝晒~
哈哈...我都係放埋一邊,(2)幾好樣架~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-28 14:40 發表

收pm~~:smile_38: :smile_38:   

三選一~~:smile_30: :smile_30:
有好野~~~我又要  :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-8-28 23:52 發表

有好野~~~我又要  :smile_38:
見係你,收pm~~:smile_38: :smile_38:

1 號同3號都幾好
1號正 d  :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆