上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

i
引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-17 11:48 AM 發表

三關之中我最鍾意鯨魚仔:023:
i like 柏仔

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-17 11:56 AM 發表
i
i like 柏仔
打對台 :044: :044: :044:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-17 11:42 AM 發表

轉浦項制鐵主主 和主 la
信你買咗主win 佢嬴到就cover到條半全過關 唔使輸 :098:
647117-MAY-2008
11:56
主客和星期六 6 浦項制鐵 (主) 對 FC慶南 (客)
主 @ 2.00 $

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-17 11:57 AM 發表

打對台 :044: :044: :044:
唔係只是有果句講果句姐.....who win都 no problem..okay....

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-17 11:52 AM 發表

買咗喇已經 :026: 我見鹿角對賽5win1draw先買架咋:032:
5w1d...仲要主場出擊, 正啦, 壓倒性優勢!!
都有1.65雖然似太著數,
不過我諗係因為客軍三連勝所致,
加上鹿仔聯賽已經連續六場不勝

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-17 11:59 AM 發表

信你買咗主win 佢嬴到就cover到條半全過關 唔使輸 :098:
647117-MAY-2008
11:56 主客和星期六 6 浦項制鐵 (主) 對 FC慶南 (客)
主 @ 2.00 $
smart girl...

唔理我 ??:026:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-17 12:00 PM 發表

唔係只是有果句講果句姐.....who win都 no problem..okay....
唔緊要 總之who win就who donate money la ....ok :131: :131: :131:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-17 12:02 PM 發表
唔理我 ??:026:
邊個 ? :096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-17 12:02 PM 發表

唔緊要 總之who win就who donate money la ....ok :131: :131: :131:
sure...beauty

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆