上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.4k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-10 10:43 AM 發表 查看引用來源

你哋真係吖!咁又唔係話上文不接下理的,只是上文和下理之間,可能不是人人也明白箇中原委,又或不是人人也明白師兄運動後的飲食習慣,當然,我哋大部份人都唔知啦!哈哈!

好啦!講返真說話 ...
唔洗簡單複雜化架大家
有運動咪就可以飲啤酒汽水,一個獎勵自己既方法
有output就可以有input. 咁型爸講得咁開飲啤酒,正常諗係有做運動

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 10:25 AM 發表 查看引用來源
型爸師兄,我尋日同今日都跑左啊.連跑2日,狀態係好左,今次仲比上次快.
今日大約3:35~39秒800米,我感覺有機會再快多少少的其實.
但實在呢兩日都幾濕,我跑一半已全身濕晒......係完全濕透..............:smile_27: :s ...
跑到大汗淋漓其實都幾爽啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

師妹想要咩抽插圖先?
細佬我識水彩,水墨同原筆掃描.
水彩就睇妳鐘意用大碌定細碌既......筆,佢亦有分長粗幼毛,而且因為彩色,係花式方面可以好多變,通常一次可以轉好多姿勢.我指筆風.而效果就會好唔同架.
至於 ...
師兄成個文人雅士咁啊!😁😁😁

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-10 09:17 AM 發表 查看引用來源

直頭演奏級
哈哈,演奏級咁勁
我呢的興趣班自娛下喳……

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 10:25 AM 發表 查看引用來源
型爸師兄,我尋日同今日都跑左啊.連跑2日,狀態係好左,今次仲比上次快.
今日大約3:35~39秒800米,我感覺有機會再快多少少的其實.
但實在呢兩日都幾濕,我跑一半已全身濕晒......係完全濕透..............:smile_27: :s ...
Dragon兄進步神速,而家最緊要keep住咪受傷就得啦!

到時比賽,唔好帶頭,吊住第一個尾,到尾50先爆佢一個措手不及。所以後勁要有。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 09:53 AM 發表 查看引用來源
星期一早上,好眼訓
嗚啊
星期一早上,我坐係度係咁出email,隻錶都嘟我兩次叫我郁下。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-10 11:15 AM 發表 查看引用來源

師兄成個文人雅士咁啊!😁😁😁
我呢D正淫君子,正所謂熟讀咸書300本,對住人笑口吟吟也會溝.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

唔洗簡單複雜化架大家
有運動咪就可以飲啤酒汽水,一個獎勵自己既方法
有output就可以有input. 咁型爸講得咁開飲啤酒,正常諗係有做運動
Coco和我的想法都一樣啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 11:37 AM 發表 查看引用來源

我呢D正淫君子,正所謂熟讀咸書300本,對住人笑口吟吟也會溝.:smile_34::smile_34:
其實女人喜歡男人淫得有道理,哈哈哈!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-10 11:23 AM 發表 查看引用來源
Dragon兄進步神速,而家最緊要keep住咪受傷就得啦!

到時比賽,唔好帶頭,吊住第一個尾,到尾50先爆佢一個措手不及。所以後勁要有。
我睇返,今日800米頭600我都普通速度,尾200就爆佢.
但我手錶係唔識同我量800米要幾多時間.
手機仲衰,跑到黑畫面時,我跑完800米按開機再按返個apps再才可以按到停,所以其實每次都勁唔方便.

講開傷,我右膝蓋而家每次都仲攰,我諗會唔會邊度用錯力.而小腿做左拉筋D肌肉就無之前咁拉緊.
另外師兄想問問,6舊腹肌最上果兩舊肌肉你會點練?我係瞓底屈腳,手指接觸腳眼位置為一下,每日約100下.但呢個動作令我頸有點酸同攰,你有無咩建議你係點操呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆