上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.5k

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 02:04 發表 查看引用來源

個人喜歡多蒙特既, 不過咁, 法蘭克福主場喎 ..和呀咁

太核突 .. 我唔會:smile_15:
哈哈....咁即係買..主同客:smile_o13:

又係喔...你出街要著靚靚喔....

咁之後查返D盧會...補一補:smile_o10:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-28 02:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈....咁即係買..主同客:smile_o13:

又係喔...你出街要著靚靚喔....

咁之後查返D盧會...補一補:smile_o10:
:smile_35:試下10蚊囉, 又唔係好多錢 ..

唔係, 咁返工都要見人架嘛, 廢事一撻撻:smile_19:

我已經日日搽, 因為好易敏感

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-28 12:23 AM 發表 查看引用來源

一萬步就好難講, 但最少都有5千:smile_44:
我用apps計住,應該無錯的!

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-28 12:24 AM 發表 查看引用來源

係你亂諗啫:smile_30:
做就唔好亂做啫,諗下都得掛! 😁

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-28 02:05 AM 發表 查看引用來源

有背心係面頭架
咁呢d天氣遊山玩水係快樂事:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-28 02:05 AM 發表 查看引用來源

有背心係面頭架

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 02:22 發表 查看引用來源

:smile_35:試下10蚊囉, 又唔係好多錢 ..

唔係, 咁返工都要見人架嘛, 廢事一撻撻:smile_19:

我已經日日搽, 因為好易敏感
:smile_o05:真係燈神....

咁會唔會係因為查得多先敏感啊

我今日都走左去沙灘曬下太陽

引用:
原帖由 分析王 於 2017-5-28 08:55 AM 發表 查看引用來源

我用apps計住,應該無錯的!
咁apple個health都有既, 唔知岩唔岩啫

引用:
原帖由 分析王 於 2017-5-28 08:57 AM 發表 查看引用來源

做就唔好亂做啫,諗下都得掛! 😁
得, 實得格, 你諗之嘛

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-28 09:34 AM 發表 查看引用來源
今日係好開心喎:smile_o13:
天氣好 朋友d朋友又好玩 我重好Lucky自己摸到好多:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆