上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.4k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-11-21 09:34 PM 發表 查看引用來源
最近考試真係考到好抑鬱,做Project又唔開心(有條女勁幼稚,搵交嗌,自己話要分工,結果係唔理其他人直接話自己要做PPT,重話好多野做,自己又唔參予討論,成日問我地幾時俾料佢)
呢排好敗家咁成日行街買野(雖則好窮 ...
1.思想行為好成熟, 但仍然係要人氹既小妹妹
2.唔記得左...3次? 4次?
3. 黑絲扯爛個窿位, 就咁拉開條底底就插

推下miyee bb 先

即係大家都覺得我係矛盾既存在
成熟vs小妹妹
睇下呢兩日得唔得閑影張相放上黎,有d野想問大家
PS第2題要答岩係大前提

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-8 02:58 PM 發表 查看引用來源
即係大家都覺得我係矛盾既存在
成熟vs小妹妹
睇下呢兩日得唔得閑影張相放上黎,有d野想問大家
PS第2題要答岩係大前提
希望有人答岩
呢排忙到咩都唔記得晒

BTW, 咁你真實真係小妹妹黎之嘛

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-12-9 10:49 AM 發表 查看引用來源
希望有人答岩
呢排忙到咩都唔記得晒

BTW, 咁你真實真係小妹妹黎之嘛
其實可以係引版搵到答案,不過無人想理我姐t^t
可以的話我想永遠都做小妹妹俾人錫

最近心情真係唔多好,臨近聖誕,有勁多街要出,洗費自然大左
我認我有一筆錢係拎左黎買衫(一千港幣左右),包括1件外套,3件bra,4條底底,4件長袖,5條短褲,4條襪褲,2對鞋(我認係買得多,學識網購之後就不斷敗家)
咁女為悅己者容,買衫改下自己image都不為過
結果同D呻,佢叫我唔好拖佢落水wo(唔開心
最近成日出去食,肥左勁多
呢張係10月20影

呢張係琴晚影

大家可以找不同,btw套3完全一樣,不過10月個陣個bra扣係扣最鬆,琴晚係扣最緊都係鬆(由36變32,所以無肥係對波度

條事業線深左

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-9 02:26 PM 發表 查看引用來源
我認我有一筆錢係拎左黎買衫(一千港幣左右),包括1件外套,3件bra,4條底底,4件長袖,5條短褲,4條襪褲,2對鞋(我認係買得多,學識網購之後就不斷敗家) ...
但而家養眼好多 :smile_47:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-9 01:54 PM 發表 查看引用來源

其實可以係引版搵到答案,不過無人想理我姐t^t
可以的話我想永遠都做小妹妹俾人錫
我知呀, 不過我冇時間搵姐

你可以架, 大把人當你小妹妹咁錫啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-9 02:26 PM 發表 查看引用來源
我認我有一筆錢係拎左黎買衫(一千港幣左右),包括1件外套,3件bra,4條底底,4件長袖,5條短褲,4條襪褲,2對鞋(我認係買得多,學識網購之後就不斷敗家) ...
哇, 你個肚仔, 明顯地漲左咁多
搞咩來:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆