上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  40.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-20 01:12 PM 發表 查看引用來源

你又諗住起3牙:smile_o10:
最近青瓜變香蕉,星期日飯盒己經好努力幫我:smile_27:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-20 01:23 PM 發表 查看引用來源
第一點你末曾結過婚,第二你年青有為,  你唯一是射了才會有那種空的感覺:smile_30:
射完都冇空虛喎,咁即係點呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-20 01:26 PM 發表 查看引用來源
最近青瓜變香蕉,星期日飯盒己經好努力幫我:smile_27:
唔係啩,會吾會做得太密呀:smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-20 01:14 PM 發表 查看引用來源

射波王是你自己唔要者, 你要的話一定有啦 :smile_04:
都唔係架,自己心頭都好高,又要顧前顧後,唔係咁易架

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-20 01:24 PM 發表 查看引用來源

黎個SEX PARTY,每人2件,你點睇先:smile_o10:
同一間房每人2件, 咁未可以玩4件 :smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-20 01:28 PM 發表 查看引用來源

唔係啩,會吾會做得太密呀:smile_38:
大有可能:smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-20 01:29 PM 發表 查看引用來源

矛錯:smile_47:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-20 01:29 PM 發表 查看引用來源

你會否報名呢?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-20 01:30 PM 發表 查看引用來源
大有可能:smile_13:
我諗你要抖一抖,其實我吾建議你食藥,不是每個人都適合,我食藥係因為想係短時間內完成任務,都係間吾中食吓,不如你食中藥啦,或者食點〔藥膳〕會較實際:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-20 01:27 PM 發表 查看引用來源

射完都冇空虛喎,咁即係點呀:smile_41: :smile_41:
你有特異功能牙?  射完都唔空虛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆