上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友

收藏  |  訂閱
1.6k  32.3k

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-8-11 01:09 PM 發表 查看引用來源

咁收工,快D去睇醫生.......
today is rainly day 你今日駛唔駛outdoor duty:smile_41:

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-8-11 01:12 PM 發表 查看引用來源

陪人睇完醫生跟住食晚飯......
Good girl!!

叔叔:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: !!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-8-11 01:12 PM 發表 查看引用來源

照顧妳一生一世嘅......:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
咁就正確.......

引用:
原帖由 man209 於 2009-8-11 01:10 PM 發表 查看引用來源

辛苦晒....:smile_43: :smile_43: :smile_43: :smile_43:
辛苦得連飯都冇食

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-11 01:12 PM 發表 查看引用來源

today is rainly day 你今日駛唔駛outdoor duty:smile_41:
yeah,有人陪妳睇醫生呀.....

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-8-11 01:12 PM 發表 查看引用來源

陪人睇完醫生跟住食晚飯......
哥哥講會赫親人, 人地做服務性行業收好貴傢, 我又冇錢, 服務費你俾呀

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-11 01:18 PM 發表 查看引用來源

嘩靜 哥哥講會赫親人, 人地做服務性行業收好貴傢, 我又冇錢, 服務費你俾呀
我呢D服務性行業唔係吓吓講錢嘅(假到自己都想嘔:smile_o16: :smile_o16: )

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-11 01:18 PM 發表 查看引用來源

嘩靜 哥哥講會赫親人, 人地做服務性行業收好貴傢, 我又冇錢, 服務費你俾呀
冇問題.......當請妳食飯.......

引用:
原帖由 35girl 於 11-8-2009 12:49 發表 查看引用來源
我頭痛到成晚失眠, 今早返工又淋到濕晒:')
你頭會唔會因為你前天淋過雨呀~可能作感冒 :smile_39:
要小心身體呀~ 沖杯必理痛熱飲, 可能會好的喎

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-11 01:14 PM 發表 查看引用來源

辛苦得連飯都冇食
小心身體啦~~~~:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆