上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 55

收藏  |  訂閱
1.5k  29.0k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 05:14 PM 發表 查看引用來源

8號波...唔走無鼻哥:smile_o13:
你真係好可愛呀:smile_40:
咁讚你...抵請埋我地去唱K 啦

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-8-4 05:15 PM 發表 查看引用來源
咁你買左攬枕未呀
買唔到...

比13歲果條咸濕仔掃曬:smile_o04:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 05:17 PM 發表 查看引用來源

我幾時升左職ga:smile_o03:

我o靚仔黎咋:smile_o02: :smile_o02:
唔該幫我落街買包煙仔上黎丫0靚仔 :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-8-4 05:18 PM 發表 查看引用來源
妳哩句英文點解架, 唔係好明添 ...... :smile_39:
SORRY 表達唔好,,,好開心認識你:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-4 05:19 PM 發表 查看引用來源

你真係好可愛呀:smile_40:
咁讚你...抵請埋我地去唱K 啦
我明明係型...

你讚我可愛:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 05:19 PM 發表 查看引用來源

買唔到...

已經有老番啦 , 多多都有呀 :smile_13:
你千其唔好學佢呀 , 成十次架 :smile_30:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 05:19 PM 發表 查看引用來源

買唔到...

幾時唱K AR,,咪扮野WO:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_42:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-4 05:20 PM 發表 查看引用來源

SORRY 表達唔好,,,好開心認識你:smile_o01:
sorry ..... 又點解呀 :smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-8-4 05:16 PM 發表 查看引用來源
新黎報到都要同樓主打個招先得 ~~~~ hi ~~~~
要既咩..........:smile_14:
唔好意思.....咁我都要....正式同樓主打個車.....呀...唔好意思...手快快打錯左.....打個蕉夫先得....:smile_13: :smile_30:
樓主......你好..........:smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-8-4 05:17 PM 發表 查看引用來源

我幾時升左職ga:smile_o03:

我o靚仔黎咋:smile_o02: :smile_o02:
又乘機話自己靚仔…:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆