上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.7k

omg~~:smile_o04: 咁我去曬太陽睇下有冇得救先
不過我係做激光架喎,做左接近冇包皮狀態,這個標記也太.....:smile_o03:

引用:
原帖由 nicklau0505 於 2010-4-26 11:49 PM 發表 查看引用來源
omg~~:smile_o04: 咁我去曬太陽睇下有冇得救先
不過我係做激光架喎,做左接近冇包皮狀態,這個標記也太.....:smile_o03:
如果我有時間 / $$ , 我都考慮割都無包皮 ...:smile_o10:

割完包皮以經兩個星期多了.....龜頭同個低仲係好敏感......個環形果結果d蕉幾時會掉嫁...
有冇人可以講我知呀:smile_41:

引用:
原帖由 playboykiller 於 2010-4-28 12:26 AM 發表 查看引用來源
割完包皮以經兩個星期多了.....龜頭同個低仲係好敏感......個環形果結果d蕉幾時會掉嫁...
有冇人可以講我知呀:smile_41:
hihi 同你差唔多 d蕉都未甩 龜頭唔敏感了 可能我成日著三角 逼佢接觸
我環形線位 下面個底位 仲有d黃色既分泌係到 本身係血 而家變左黃色野 唔恆唔痛 係咪者係就好?

引用:
原帖由 ooll12345 於 2010-4-28 01:41 AM 發表 查看引用來源

hihi 同你差唔多 d蕉都未甩 龜頭唔敏感了 可能我成日著三角 逼佢接觸
我環形線位 下面個底位 仲有d黃色既分泌係到 本身係血 而家變左黃色野 唔恆唔痛 係咪者係就好?
-_-"我依家出街都係包紗布.....不過我冇流黃色既分泌物啵= =.....之前好似有小小 不過依家就冇了.....係咪正常嫁:smile_41: :smile_41:

請問有無師兄做過激光割包皮?有無d咩評價呢

反左一個月倒..未扯果陣已經可以成個頭反到出黎
但係扯左果陣...其實我覺得可以反到,但係我見佢好似有d窄,驚反唔返上去所以唔敢試...
1) 我依家未扯可以反哂成個頭出黎, 但係個頭仲好敏感, 我應唔應該經常由佢反出黎?
2) 但係我扯左未反過, 如果未扯果陣反左, 跟住扯會點? 好驚佢會爆-.-

請問做激光 去邊到好 同大約幾錢 THX ~

引用:
原帖由 Q版峰仔 於 2010-4-30 05:28 PM 發表 查看引用來源
請問做激光 去邊到好 同大約幾錢 THX ~
dr.chan 7k~8k 約好時間 上到去即做手術都ok
激光 我個幾星期前做完 冇乜血 唔多痛 係頭敏感d 底難埋口d 果果都係咁

引用:
原帖由 frankylui 於 2010-4-29 09:54 AM 發表 查看引用來源
反左一個月倒..未扯果陣已經可以成個頭反到出黎
但係扯左果陣...其實我覺得可以反到,但係我見佢好似有d窄,驚反唔返上去所以唔敢試...
1) 我依家未扯可以反哂成個頭出黎, 但係個頭仲好敏感, 我應唔應該經常由佢反出 ...
未夠鬆同你個頭仲係敏感
慢慢會習慣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆