上一頁下一頁
發新話題

240709~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~常旺XD

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-11 06:49 發表 查看引用來源

hey ya ... 你咁早上黎梗無人啦
anyway 我好無聊咁睇哂小雪小說 ... very touching
自問好耐都無睇過 novel (either online or book) ... 仲要糸中文實在好少咁有耐性睇哂
可能因為糸 real story 吧 ^ ...

THX A LOT

我話冇人個POST係尋晚八點出架

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-11 06:51 AM 發表

THX A LOT

我話冇人個POST係尋晚八點出架

唔水thx 好故事就值得支持下
拱你地仲有無同樓主keep in contact 呀?
anyway 我 quote 你個message 個時真糸無留意到時間 ^^"

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-11 07:04 發表 查看引用來源

唔水thx 好故事就值得支持下
拱你地仲有無同樓主keep in contact 呀?
anyway 我 quote 你個message 個時真糸無留意到時間 ^^"

失左聯絡喇
  可能已經忘記左呢度

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-11 07:09 AM 發表

失左聯絡喇
  可能已經忘記左呢度

有點可惜
不過或者 this is how cyber works
當人找到寄托唔再需要呢個網絡世界的時候就會 leave for the good ^^

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-11 07:23 發表 查看引用來源

有點可惜
不過或者 this is how cyber works
當人找到寄托唔再需要呢個網絡世界的時候就會 leave for the good ^^

習慣了網絡世界既運作~

散聚平常,有緣千里

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-11 07:29 AM 發表

習慣了網絡世界既運作~

散聚平常,有緣千里

嗯 ...聚散皆是緣 ^^

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-11 07:41 發表 查看引用來源

嗯 ...聚散皆是緣 ^^

係喎~點稱呼呀?

everybody good morning:smile_o15:  

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-11 07:44 AM 發表

係喎~點稱呼呀?

叫我個網名就得 ^^
太長的話就咁 say hi 已經可以
無咩所謂
你應該叫天天吧?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆