上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-23 11:28 AM 發表 查看引用來源

我跟
收皮啦你....跟乜Q呀.......唔係食早餐或者LUNCH呀..........:smile_45: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 11:29 AM 發表 查看引用來源

我既唯一建議........你比錢.........:smile_38: :smile_30:
希望大家不要吃太貴了:smile_38:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-23 11:26 AM 發表 查看引用來源

不如下星期五一起食好嗎,地點,時間我再覆大家好嗎?

請問大家有什麼好提議:smile_38:
如果核突阿伯…你會吾會都請架…:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 11:30 AM 發表 查看引用來源

收皮啦你....跟乜Q呀.......唔係食早餐或者LUNCH呀..........:smile_45: :smile_30: :smile_30:
連你都學埋佢地"寸"我:smile_34:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

如果核突阿伯…你會吾會都請架…:smile_13:
做朋友又點會介意?:smile_38:

你班福星...

有人請食飯就出曬黎:smile_o04:

講賭食呀肥佬:smile_o12:

:smile_47:  有飯食.

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-23 11:31 AM 發表 查看引用來源

連你都學埋佢地"寸"我:smile_34:
咁又吾好咁講…佢都係一心勸下你遮…叫親你都吾出…你確係應該收皮架啦…:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 11:42 AM 發表 查看引用來源

咁又吾好咁講…佢都係一心勸下你遮…叫親你都吾出…你確係應該收皮架啦…:smile_30::smile_30::smile_30:
佢一早都收左皮ga la...死剩把口之ma:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-23 11:30 AM 發表 查看引用來源

希望大家不要吃太貴了:smile_38:
放心....我唔食得幾多.....不過....靚D既紅酒就小不免既........:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆