上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲<>

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-13 02:12 PM 發表 查看引用來源

嘩...你有所不知...

我要務生命危險游上沙灘.....先叫做有d好野睇下:smile_o03: :smile_o03:
你唔識游水都游埋去, 個動力都幾大喎....好索架:smile_14:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-13 02:12 PM 發表 查看引用來源

嘩...你有所不知...

我要務生命危險游上沙灘.....先叫做有d好野睇下:smile_o03: :smile_o03:
擺左相上FACEBOOK未........:smile_38:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-13 02:16 PM 發表 查看引用來源

都值得既 :smile_o12:
原來真係有野睇:smile_40:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-13 02:16 PM 發表 查看引用來源

未屎得......不過要傳染比人先會快D好返.........:smile_30:
你有冇咳, 有冇發燒??:smile_41: :smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-13 02:17 PM 發表 查看引用來源

擺左相上FACEBOOK未........:smile_38:
我赤手無拳游上岸...何來相機呢:smile_o08:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-13 02:16 PM 發表 查看引用來源

你唔識游水都游埋去, 個動力都幾大喎....好索架:smile_14:
唔識游水都游倒過去?? 天體沙灘呀??:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-13 02:16 PM 發表 查看引用來源

大概173, 33c, 24, 35...18歲...3點紅式既物體:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-13 02:18 PM 發表 查看引用來源

你有冇咳, 有冇發燒??:smile_41: :smile_38:
有呀...........:smile_42:
唔係咁既話, 又點會覺得自己感冒呢......:smile_39:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-13 02:19 PM 發表 查看引用來源

我赤手無拳游上岸...何來相機呢:smile_o08:
妖......無買定D防水既相機咩........:smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-13 02:22 PM 發表 查看引用來源

唔識游水都游倒過去?? 天體沙灘呀??:smile_41:
天體果d...通常都比較成熟....m你多d:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆