上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 30/6晚♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 10:21 PM 發表 查看引用來源

話冇位坐wo~迫住一路只可以返半日:smile_o08:
請左人呀:smile_14: 佢迫你自己唔做咋, 咩無位隻, 多左果人,換你走啦:smile_22:

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-22 10:33 PM 發表 查看引用來源
4日你唔掉左佢?
係佢唔掉, 因為第1日我已經同佢講我唔食晚餐, 係佢食唔晒, 留番第日食:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 10:36 PM 發表 查看引用來源

係佢唔掉, 因為第1日我已經同佢講我唔食晚餐, 係佢食唔晒, 留番第日食:smile_42:
@@咁.........唉.......老人家通病........

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 10:30 PM 發表 查看引用來源

baby, 有情報話觀塘裕民坊neway會有lady night, 唔記得幾多點後入就女仕唔洗錢
唔知岩唔岩到我地時間呢:smile_o06:
我覺得你需要飲d酒發洩下:smile_22:
d情報邊到黎:smile_38: 問下,觀塘12點後有小巴番柴灣:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 21:12 發表 查看引用來源

日頭當然無人,仲要星期一,剛剛收工咋:smile_27:
係加~:smile_13:
你都幾忙喎:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 22:33 發表 查看引用來源

好點check :smile_13:
電話問:smile_o01:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 22:35 發表 查看引用來源

請左人呀:smile_14: 佢迫你自己唔做咋, 咩無位隻, 多左果人,換你走啦:smile_22:
之前冇返黎既sales一次過返晒黎就冇位坐lu~
本身2間房+埋都大唔過我屋企個廳, 細到好似公廁咁:smile_o08:
已經可以坐8個人, 迫到痴線
而家房冇大到, 但返黎既人就成9個, 4部電腦要5個人用, 咁我咪俾人丟出黎囉:smile_o16:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 10:53 PM 發表 查看引用來源

電話問:smile_o01:
問晒30/6 無分別,全限時

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-22 10:56 PM 發表 查看引用來源

之前冇返黎既sales一次過返晒黎就冇位坐lu~
本身2間房+埋都大唔過我屋企個廳, 細到好似公廁咁:smile_o08:
已經可以坐8個人, 迫到痴線
而家房冇大到, 但返黎既人就成9個, 4部電腦要5個人用, 咁我咪俾人丟出黎 ...
觀塘女士優惠, 星期日至4, 晚上12後免人頭費, 但女士至少正價叫一杯飲品:smile_45:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-22 22:39 發表 查看引用來源

我覺得你需要飲d酒發洩下:smile_22:
d情報邊到黎:smile_38: 問下,觀塘12點後有小巴番柴灣:smile_38:
阿恩話我知的
我只可以有2樣
1. 12點前返到屋企
2. 唔返去, 當去camp, 第2日早上~中午返去

如果我半夜3更返去, 會俾人殺, 咁我會寧願唔去:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆