上一頁下一頁
發新話題

內遊違規舉報區 V

收藏  |  訂閱
2.0k  37.0k

yakitori_kin
灌水
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=5945644&extra=page%3D1
一星級會員

UID 2783339
精華 0
積分 101
帖子 104
基本分數 101
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-11-2
來自 H_K
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yuki8888 於 2007-12-6 09:39 AM 發表

你系她老公,叫你帮她买几件衣服送几支香水又有咩噜:smile_41:男人出来玩有时玩的钱都可以帮自己老婆买啦:smile_38:她以后仲要帮你生儿肓女柑pple)

同意呀!:  c 兄我唔話要幫咩人!"  但係...係你老搵既你無可能現在咁講架嘛!!"  都做左老婆你就好好對你唔好話咩話咩啦!" 錢係一定要用!"
你用 叫 g 就可以 用小小錢起自己老婆到就咁又咁...你會唔會有 d 問題呢你!"
有咩講錯你 小 吧!"

一星級會員

UID 2783339
精華 0
積分 101
帖子 104
基本分數 101
金幣 0
閱讀權限 20
來自 H_K
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yuki8888 於 2007-12-6 09:39 AM 發表

你系她老公,叫你帮她买几件衣服送几支香水又有咩噜:smile_41:男人出来玩有时玩的钱都可以帮自己老婆买啦:smile_38:她以后仲要帮你生儿肓女柑pple)

同意呀!:  c 兄我唔話要幫咩人!"  但係...係你老搵既你無可能現在咁講架嘛!!"  都做左老婆你就好好對你唔好話咩話咩啦!" 錢係一定要用!"
你用 叫 g 就可以 用小小錢起自己老婆到就咁又咁...你會唔會有 d 問題呢你!"
有咩講錯你 小 吧!"

一星級會員

UID 2783339
精華 0
積分 101
帖子 104
基本分數 101
金幣 0
閱讀權限 20
來自 H_K
狀態 離線

QUOTE:

同意呀!:  c 兄我唔話要幫咩人!"  但係...老婆係你搵既你無可能現在咁講架嘛!!"  都做左老婆你就好好對人唔好話咩話咩啦!" 錢係一定要用!"
你用去 叫 g 就可以 用小小錢起自己老婆到就咁又咁...你會唔會有 d 問題呢你!"
有咩講錯你 小 吧

一星級會員

UID 2783339
精華 0
積分 101
帖子 104
基本分數 101
金幣 0
閱讀權限 20
來自 H_K
狀態 離線

QUOTE:

同意呀!:  c 兄我唔話要幫咩人!"  但係...老婆係你搵既你無可能現在咁講架嘛!!"  都做左老婆你就好好對人唔好話咩話咩啦!" 錢係一定要用!"
你用去 叫 g 就可以 用小小錢起自己老婆到就咁又咁...你會唔會有 d 問題呢你!"
有咩講錯你 小 吧

bban
版面發問
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=5947771&extra=page%3D1

bban
新手

UID 790585
精華 0
積分 22
帖子 26
基本分數 22
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2005-9-30
狀態 在線

潤生賓館

上面間桑拿有冇人去過 (新世界百貨隔離)

yan86
版面發問
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=5947699&extra=page%3D1
yan86
新手

UID 2845599
精華 0
積分 6
帖子 4
基本分數 6
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-12-6
狀態 在線

有冇CHing試過去南韓玩?

我就快會去南韓留2晚,想試下韓國妹
不過唔知點搵,有冇CHing可以教路?
多謝

onson808
二星級會員

UID 1380310
精華 0
積分 361
帖子 346
基本分數 361
金幣 0
閱讀權限 30
註冊 2006-4-30
來自 hk
狀態 在線

深圳 唱k 好地方一問 兄弟請進解答

各位  c兄  小弟 想上 深圳  唱k 要有女  陪坐既  有無  c兄 可介紹 地方 ... 平靚正 !!! thx 請留低地點  地所名稱 !!!
引用 舉報 回覆
[url=]玉成工程公司 - 工程公司 提供石屎維修、灌漿、天花∕牆身及升降機等防漏工程及打針工程。[/url] 贊助網站
版面發問
http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid=5948859&extra=page%3D1

SANGJIMMY
新手

UID 1845406
精華 0
積分 10
帖子 7
基本分數 10
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2006-10-28
來自 HK
狀態 在線

12月8日有無常平新地團呀咁多位c兄!!!!!趕緊報團中

有既留言比我啦....最好有埋價錢以及各收費
引用 舉報 回覆
[url=]麥士防蚊網 提供多款蚊網,專利設計,適合安裝於鋁窗及門戶,歡迎查詢。[/url] 贊助網站
版面發問
http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid=5948947&extra=page%3D1

yan86
新手

UID 2845599
精華 0
積分 6
帖子 4
基本分數 6
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-12-6
狀態 離線

有冇CHing試過去南韓玩?

我就快會去南韓留2晚,想試下韓國妹
不過唔知點搵,有冇CHing可以教路?
多謝

引用 舉報 回覆
[url=]214 Dating 加入改變您下半生的單身會,成功個案多,傳媒採訪信心保證。[/url] 贊助網站
版面發問 / 與本版無關
http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid=5947699&extra=page%3D2

blackman1
版面發問
http://www25.188channel.com/viewthread.php?tid=5948146&extra=page%3D1
blackman1
新手

UID 854746
精華 0
積分 19
帖子 17
基本分數 19
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2005-10-16
狀態 離線

昨晚水圍奇怪事件

話說昨日同成班朋友你水都玩完
準備出去食消夜之際
行到一條小d人既街
行行下既時候突然有一部冇車牌既六人車行過
當時我地都有10幾個人計埋搵番黎d 女成15 , 6 人到
突然有幾個穿便衣的人話自己係公安
話要拉其中2條女番去(佢地帶出手扣嫁,但係冇比證件我地睇)
我地當然問咩時啦,佢地又冇話咩事
話如果我地防外佢地工作就拉埋我地~
結果見係入面拉出黎既女,同埋我地唔想出事
就睇住佢地拉左2條女開車走左~

唔知各位師兄有冇試過?

我有幾樣野唔明~
1.點解佢地部車冇車牌
2.佢地就係冇同手扣扣人
3.我地冇睇到佢地既工作證

CrossJ
無聊呃post,叫人delete自己又唔delete~呃嗰一分:smile_30:
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=5950532&extra=page%3D2
CrossJ
一星級會員

UID 1423076
精華 0
積分 90
帖子 144
基本分數 90
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2006-5-24
狀態 在線

有冇師兄????

唔該版主 del... thx..

mmmm2728
post電話#
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=5945145&extra=page%3D1
mmmm2728
尊貴會員

UID 2167121
精華 0
積分 2198
帖子 2219
基本分數 2198
金幣 0
閱讀權限 50
註冊 2007-2-21
來自 無良辨公室
狀態 在線

錢櫃 PARTY WORLD

今晚去完呢一間個人認為超值嘅唱K塲,感覺係超值,地方企理,又大型(有四層)連埋食自助餐都係(四個人包頭三個鐘)都係$208蚊.過鐘都係$79蚊,午夜一點後仲有得平,一個鐘$35蚊:smile_40:(丫..有C兄提醒 呢個係平日星期一至四個價錢)但到周末加D都係抵
如果搞PARTY仲可以自己帶酒水及其他食品進塲都得:smile_14:,我諗真係冇乜邊間可以咁做,但係起個道買芝華士12年都係$288蚊,Black Label$298蚊,自己買去都係差唔多.啤酒就好似唔抵....$59蚊半打(我見到人地成箱搬上去):smile_42:
呢道仲有樣好自助餐係24小時任食任飲,問你去邊度揾.
今日去到都要等位,等足40分鐘:smile_22因為昨天已定房)真係火都黎埋,不過見佢真係好旺塲,成村人起度等...真無奈:smile_39:.
不過埋單嗰陣,個士應講話即張會加價,唔知加幾多....但我諗都唔會太個離普掛:smile_41:,呢道應該可以同朋友/女朋友黎食下野,唱下歌既好地方,有機會都會再去

地址 : 上步南路,佳兆業中心1至4樓,地下有接待(格離係中信廣塲)地鐵科學館站D出口,上到去就見到,起對面,有唔明就PM我啦

24小時預約專線 : (86755) 2231 2888

P.S. 如果去的話,我諗真係要早D定房加早D去等位先至得:smile_27:

廣告..........:smile_38:
http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=5945145&extra=page%3D1

TONY-JAR
一星級會員

UID 2796816
精華 0
積分 57
帖子 58
基本分數 57
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-11-9
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 sos123321 於 2007-12-7 12:19 AM 發表
我聽朋友講開在中信城市廣場有一間很平的卡拉OK,有自助餐食,食物都得得地,2人星期日上午到中午唱、吃幾個鐘也是¥100左右。樓主說的是否這間,如果唔係煩請回覆地址&電話,Thanks:smile_15:  

地址 : 上步南路,佳兆業中心1至4樓,地下有接待(格離係中信廣塲)地鐵科學館站D出口,上到去就見到,起對面(錢櫃)~好方便
24小時預約專線 : (86755) 2231 2888

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆