上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

大家早晨~~~~:smile_38:

深圳天威完全上唔到呢度~:smile_42:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-26 02:08 AM 發表

要不要比啲 number 你,等你忙啲~~:smile_38: :smile_38:
好多貨WO~~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-27 17:33 發表

好多貨WO~~
要嗎~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-27 06:47 PM 發表

要嗎~~:smile_38: :smile_38:
唔使住,多謝晒~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-27 19:52 發表

唔使住,多謝晒~
收留啲啦~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-8-27 08:39 PM 發表

收留啲啦~~:smile_30: :smile_30:
:smile_40M相睇下先~

本人玩QQ都5年了,到而家真系睇到化晒!總之一句講晒,同網上嘅人吾好太放個心落去,只抱着玩得一日過一日就算了,現實同幻想始终两回事。你睇吾化就只會自己辛苦,我终於接受呢的現實殘酷了!雖然系有點後知後覺,但緦好過繼續迷惘落去啦!各位Q友!我地繼續在偉大網絡尋求那一刻的"醉人"感覺吧!呵呵~~~~

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-8-28 13:38 發表

:smile_40M相睇下先~
收pm~~:smile_38: :smile_38:   

三選一~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 popoff 於 2007-8-28 13:49 發表
本人玩QQ都5年了,到而家真系睇到化晒!總之一句講晒,同網上嘅人吾好太放個心落去,只抱着玩得一日過一日就算了,現實同幻想始终两回事。你睇吾化就只會自己辛苦,我终於接受呢的現實 ...
睇開啲啦~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆