上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-4 12:14 PM 發表
aanunes:
I will buy race 1
10  晨曦映雪 伍碧權
How do you  think? this horse in last month race 3 times. this time is 4 times. it seem in wensday will be very cold in horse racing.
你咁早就睇左馬.?我連有咩馬出都未g,我習慣左賽前一日先度..:041:
引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-4 11:27 AM 發表

aanunes:
hahahaha, see you back, I feel happy, but why " 我真係好開針" you need use the 針 or next time buy
have " 針 " horse name, it must so 謎.
kidding , h ...
(針)同(心)差唔多音,咪打黎玩下囉...:023:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-4 11:27 AM 發表

你...嬲完我啦:043:
嬲完掛...:032:

:096:
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 12:16 PM 發表

你咁早就睇左馬.?我連有咩馬出都未g,我習慣左賽前一日先度..:041:

(針)同(心)差唔多音,咪打黎玩下囉...:023:
:096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096:

see u happy now, I feel happy for you.

this wensday I will follow you and dedum buy place lar,  lookafter  this C9 wor.:023: :023: :023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 11:19 AM 發表
多謝大家比面...仲有咁多人撐,我真係好開針...過左去既野唔想再提..:026:

訓醒左重新面對啦...:035:
支持老點 :098:   唔好諗琴日 諗下後日 點樣老點我地 :071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 12:21 PM 發表

嬲完掛...:032:
乜...有我份架:044: 我亂嗡咋,我點會得罪你

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-4 12:30 PM 發表

乜...有我份架:044: 我亂嗡咋,我點會得罪你
我都話左唔好對號入座啦,我只係講緊我自己心情(嬲完掛) 明白未..:034:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-4 12:29 PM 發表

支持老點 :098:   唔好諗琴日 諗下後日 點樣老點我地 :071:
ok,咁你小心比我點都暈.,,:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-4 12:43 PM 發表

ok,咁你小心比我點都暈.,,:041:
我無咁易俾人點暈 放馬過來:122:

高高的點睇? 仲未交代 鬥志好 柏寶仍未肯放手 博極成日都係第2 :028:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-4 12:22 PM 發表
:096:

:096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096:

see u happy now, I feel happy for you.

this wensday I will follow you and dedum buy place lar,  lookafter  this C9 wor.:02 ...
多謝先,希望我度到好野比你啦..:023:  c9 睇住我仲好啦..:034:

國家富強 吳正常+洗生=?:096: 又博d人吾信:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆