上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.2k

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-20 09:22 PM 發表 查看引用來源

係太多人攞完料唔出報告囉,依家玩完唔多想寫報告了。明眼人一睇就知邊幾件問完野完全無contribution 既
香討好多師兄看,每出報告,第2天技師也可以看見.

邊個?等我下次唔答佢:smile_45:
引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-20 09:22 PM 發表 查看引用來源

係太多人攞完料唔出報告囉,依家玩完唔多想寫報告了。明眼人一睇就知邊幾件問完野完全無contribution 既

6仔微信說收寶!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-20 09:47 PM 發表 查看引用來源

香討好多師兄看,每出報告,第2天技師也可以看見.
知吖,寫得出就預左,但至憎係唔做research 問完料就去馬又無下文,奉旨架?

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-20 07:56 PM 發表 查看引用來源
我都觉,但服务如何?

喺大廳見過,不過未揾過!近期只揾過兩次88,但指数麻麻!

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-20 11:52 PM 發表 查看引用來源

知吖,寫得出就預左,但至憎係唔做research 問完料就去馬又無下文,奉旨架?
問料的也有2種師兄。1種問完覺得指數低就唔去。1種問完有過去就唔出報告。

昨天有師兄問我晚班高指數技師。現在晚班19個。我係天水約過6個,其它場約過1個。都無高指數。如果各位師兄有晚班高指數技師可以推介給我。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-21 07:59 AM 發表 查看引用來源
昨天有師兄問我晚班高指數技師。現在晚班19個。我係天水約過6個,其它場約過1個。都無高指數。如果各位師兄有晚班高指數技師可以推介給我。
我想講高指唔係個個有,要自己試,冇可能個個比666,如果只係想了解下就可以,都弱智既。個個666既技師不如去環保場,包你滿意。而且手推場好玩在你會期待下一個技師666比你,比其他人指數低。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-20 11:03 PM 發表 查看引用來源
6仔微信說收寶!
so honest? how did she say?

[quote]原帖由 chukikwong 於 2017-11-21 08:32 AM 發表 查看引用來源

我想講高指唔係個個有,要自己試,冇可能個個比666,如果只係想了解下就可以,都弱智既。個個666既技師不如去環保場,包你滿意。而且手推場好玩在你會期待下一個技師666比你,比其他人指數低。 [/quote

我只能說有一些手推高指數技師比較一視同仁,第1次約就高指數.有一些手推技師,當和我第1次上鐘後,技師覺得我係斯文客,沒有什麼高要求.當我再約,會有高指數.人心肉造.我幫技師沖卡和CALL鐘,指數也不同.(我知道有些師兄不沖卡也有高指數)..我的習慣第1次都約CALL鐘.什麼也不問.就算遇上大姨媽,但服務和態度良好就會再約.第1次可能36M.第2次就565.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆