上一頁下一頁
發新話題

人妻蕩婦/老虎也瘋狂。。。

收藏  |  訂閱
1.5k  126.3k

因為飲醉和搞太多、起遲左?

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-27 10:45 AM 發表 查看引用來源

老虎面向廳比我抱住,我又搓又渣老虎对波,又專登撥开老虎二条腿,打开隻毛西!不好意思,呢輪佢懒卵过西冇修剪下d西毛,一定是d毛遮卵住個西门,佢表弟未必睇得清楚。 ...
老虎好似酒醒左d,但佢还未察觉房门没有关上!
我同老虎讲,系呀,你摸下我条j,系咪好卵硬?老虎都是好似例牌咁渣左一渣,然后点头。。。
我將老虎屁股推起,老虎仍面向外面,我一嘢就插入左老虎西窿,老虎個西窿已湿,所以不费吹灰之力就入卵哂,老虎开始呻吟。。。
比我從后大力冲击,老虎对波一定是抛得好卵大幅度,而且佢仲面向房门,佢表弟一定睇得好爽

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-2-27 10:58 AM 發表 查看引用來源
甚麼生肖?
最咸湿個生肖

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-27 11:04 發表 查看引用來源

最咸湿個生肖

生肖屬蟲?(咸蟲):smile_35:

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-27 11:03 AM 發表 查看引用來源

老虎好似酒醒左d,但佢还未察觉房门没有关上!
我同老虎讲,系呀,你摸下我条j,系咪好卵硬?老虎都是好似例牌咁渣左一渣,然后点头。。。
我將老虎屁股 ...
我越推越起勁!谂起佢表弟偷窥中就起勁。。。
啪啪啪啪!撞击声好响,夜深人静,有乜卵理由唔响,仲夾雜老虎呻吟!
未讲,我當時冇卵用套,老虎姨妈行开左幾日,應该是安全的!
老虎突然拧轉头问我,佢表弟瞓边?我比佢咁一问都停左一停,跟住扮傻継續插。。。
老系都唔答佢住,一於死冲射卵左先讲!
心急之下,再冲左一百幾廿嘢左右就射了。。。
噢!好卵爽,老虎都嗦气中,伏左系床,叫我系床头掹幾張紙巾比佢,用嚟接返住流出嚟d精!

愈睇愈想屌西

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-27 11:16 AM 發表 查看引用來源

我越推越起勁!谂起佢表弟偷窥中就起勁。。。
啪啪啪啪!撞击声好响,夜深人静,有乜卵理由唔响,仲夾雜老虎呻吟!
未讲,我當時冇卵用套,老虎姨妈行&# ...
老虎接过紙巾向住個西窿度抹,接返d精!
老公,再比多幾張紙巾我,你射咁多。。。
梗系多啦,可能特别刺激有特别多精!老虎仍然唔知房门是虚掩的,我就拿臨抹过条j就著返条短褲出房去廁所清潔,一行出廳见佢表弟陰陰咀笑!
我用手指放在咀边薯左一嘢!大家都明啦。。。
唔洗多讲,佢表弟一定睇哂個过程!
点知我洗卵完入房就比老虎屌,你刚才冇关上房门咩?唔见你扭开嘅?

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-27 11:25 發表 查看引用來源

梗系多啦,可能特别刺激有特别多精!老虎仍然唔知房门是虚掩的,我就拿臨抹过条j就 ...
老虎咁卵心水清 無扭門都留意到

如果係我都會咁做俾人睇,引下佢。俾人睇到個西同個奶,好high

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-27 11:25 AM 發表 查看引用來源

梗系多啦,可能特别刺激有特别多精!老虎仍然唔知房门是虚掩的,我就拿臨抹过条j就 ...
老虎比我插卵醒左添!
我死都唔卵認,笑笑口同佢讲,系咪你多心呀!谂多左。。。
老虎同我讲,你咪以笑遮醜啦!死佬
我可以点,唯有継續扮傻!老虎已著返佢嘅睡衣同睡裤,將紙巾摄左系西窿度,接返d余滴!然后想出房去廁所清潔。。。
我叫住老虎,喂!你冇带lin罩喎,你唔怕比你表弟睇到你扯哂lin旗咩?老虎果两粒lin真是仍然在扯起中,明显见到两点凸起。。。
等我望望你表弟瞓左未先,你先出去啦!
我估佢表弟醒掛,我一行出去,见佢表弟成個攤c咁攤系sofa度扮瞓左!算佢醒目啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆