上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.1k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-7 04:44 PM 發表 查看引用來源
佢話要你幫佢在青筋波查,怕曬黑:smile_30:
留得青筋在,那怕冇波揸...:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-7 04:44 PM 發表 查看引用來源
洗唔洗我鳴炮十二响?:smile_o01:
唔洗啦...y哥請哂咁多位兄弟上去玩反轉夠啦:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-7 16:45 發表 查看引用來源
係咪會短命?:smile_o14:
院長你唔係話你可以活過一百歲 除非你似六叔咁經常可以採陰補陽:smile_47:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-7 04:48 PM 發表 查看引用來源

唔洗啦...y哥請哂咁多位兄弟上去玩反轉夠啦:smile_o05:
請大家冇所謂..最怕一鳩拉哂返去,真係濟濟一堂:smile_o01: ,沉區停業15天....:smile_o02: 大家出番泥冇野再講...有都講9哂...15日:smile_o02:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-7 04:48 PM 發表 查看引用來源
院長你唔係話你可以活過一百歲 除非你似六叔咁經常可以採陰補陽:smile_47:
日日都想採陰:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-7 04:53 PM 發表 查看引用來源
請大家冇所謂..最怕一鳩拉哂返去,真係濟濟一堂:smile_o01: ,沉區停業15天....:smile_o02: 大家出番泥冇野再講...有都講9哂...15日:smile_o02:
唔會咁大獲掛...:smile_o14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-7 04:28 PM 發表 查看引用來源
Tycoon, 前文咩呀?:smile_41:
里話同隻狗入晶片+絕育嗎:smile_14:

各位Ching, 小弟要去接隻太監回家.....:smile_o07:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-7 04:57 PM 發表 查看引用來源

里話同隻狗入晶片+絕育嗎:smile_14:
係呀?  即係典?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-7 16:53 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 大家圍個圈講:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆