上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.0k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 12:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 佢吊錯咗你呀??
係太細條...係一個嚴重既錯:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 12:04 PM 發表 查看引用來源

絕對應同...除非班fd話一定要假期上...唔係我一定平日上...:smile_o01: 你係ko你都搵假期捉人啦...易落手呀嘛..:smile_o11:
"多人多得":smile_o11:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-3 12:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈...佢地深信...一分姦云...一分收獲架:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 12:10 PM 發表

係太細條...係一個嚴重既錯:smile_o01:
嘩~~細都係錯呀? :smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 12:15 PM 發表 查看引用來源

嘩~~細都係錯呀? :smile_o08:
唔係你既錯...係你老母既錯...生你出黎就係咁...:smile_o01: 唔好怪自己...

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 12:16 PM 發表

唔係你既錯...係你老母既錯...生你出黎就係咁...:smile_o01: 唔好怪自己...
好在我都係大大碌, 無知足唶~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 12:20 PM 發表 查看引用來源

好在我都係大大碌, 無知足唶~~
手指呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-3 12:13 PM 發表

一網千"金"~~:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-3 12:23 PM 發表

手指呀?:smile_o01:
咁你又粗係邊樹呢? :smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-3 12:27 PM 發表 查看引用來源

咁你又粗係邊樹呢? :smile_o01:
腳指...:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆