上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.6k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-30 09:59 PM 發表 查看引用來源

十幾年前好景果時, 有ot...半個鐘半個鐘咁計, ot夠一個鐘仲有30蚊dinner津貼,
以前都唔知點解ot有錢都唔o...以家想起真係 :smile_o03:
如果我D同事同我咁講......我會話......咁你做定唔做???

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-30 09:31 PM 發表 查看引用來源

冇呀.依家好似好多公司都冇喎.:smile_19:
都會有......不過係有假俾你放......錢就......:smile_o04:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-31 12:13 AM 發表 查看引用來源
剛剛和寶寶食完飯......而家又要開工喇......:smile_o03:
你返左公司呀?果然勤奮

好喇......開工...:smile_o07:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-31 12:16 AM 發表 查看引用來源

如果我D同事同我咁講......我會話......咁你做定唔做???
我唔敢喇, 我做我做 :smile_o03:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-31 12:13 AM 發表 查看引用來源
剛剛和寶寶食完飯......而家又要開工喇......:smile_o03:
我十二點先返到屋企, 岩岩食左飯咋 :')

早晨.....:smile_o15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-30 09:57 PM 發表 查看引用來源

黎緊幾晚都收十點十一點呀慘...
我都係.唔緊要.雨後陽光呀.兄弟.:smile_15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-3-30 09:59 PM 發表 查看引用來源

十幾年前好景果時, 有ot...半個鐘半個鐘咁計, ot夠一個鐘仲有30蚊dinner津貼,
以前都唔知點解ot有錢都唔o...以家想起真係 :smile_o03:
今時唔同往日.:smile_19:

引用:
咁夜開工:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆